Anna Jyväskylän liikuttaa!

Jyväskylä on vireä monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Visit Jyväskylän verkkosivujen merkitys palveluiden tarjoajan silmin

Tiistaina 17. tammikuuta 2017 : Lassi Lehosmaa
Hyvät alueelliset ja paikalliset matkailusivut ovat monessa roolissa palveltaessa kotimaisia ja ulkomaalaisia matkailijoita Jyväskylän Sokos Hotelleissa. Visit Jyväskylä kokoaa kaupungin ja lähialueen palveluista monipuolisen paketin niin kaupunkilaisten, matkailijoiden kuin yritystenkin käyttöön.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Oppilaitosyhteistyötä

Keskiviikkona 21. joulukuuta 2016 : Susanna Nuijanmaa
Loppuvuosi tuo kiireet myös oppilaitoksiin. Useat opiskelijat haluavat valmistua joulukuussa ja aloittaa uuden vuoden myötä uuden elämänvaiheen – tutkintopaperi kädessä työelämää kohti. Opinnäytetyö, johon opiskelijan koulutusura yleensä huipentuu, onkin varmasti tyypillisin yhteistyömuoto opiskelijoiden ja alan yritysten sekä muiden organisaatioiden välillä.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Digitaalisen matkailumarkkinoinnin suuntaviivoja

Torstaina 15. syyskuuta 2016 : Anne Kaakkuriniemi
Digitaalisuuden merkitys korostuu yhä enemmän myös matkailumarkkinoinnin osalta. Matkailijat kaipaavat todellisia sisältöjä, monikanavaisuutta, toisten matkailijoiden näkökulmia, sujuvaa varausmahdollisuutta ja laatua. Tähän voimme vastata kuuntelemalla aidosti matkailijan tarpeita ja kehittämällä toimintaamme askel askeleelta kohti tavoitteita mm. seuraamalla sähköisten kanaviemme analytiikkaa, oppimalla asiakkaiden käyttäytymisestä ja kohdentamalla viestimme oikealla kohderyhmälle sekä ennen kaikkea huolehtimalla, että kaikki sisällöt toimivan niin pöytäkoneella, tabletilla kuin mobiilistikin.
LUE KOKO KIRJOITUS

Jyväskylässä tapahtuu

@visitjyvaskyla kuvat Instagramissa

Visit Jyväskylä YouTubessa