Anna Jyväskylän liikuttaa!

Jyväskylä on vireä monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Mitä kansainväliset asiakkaat haluavat järvimatkailulta?

Torstaina 15. kesäkuuta 2017 : Krista Karhunen
Paljon puhutaan, että Suomesta myydään kansainvälisille asiakkaille vain Lappia ja Helsinkiä. Tämän saman lauseen kuulee melkein joka kerta, kun osallistuu erilaisiin matkailuväen tilaisuuksiin. Totta on, että kansainväliset asiakkaat tuntevat Suomen talven ja lumiset maisemat, mutta Suomen kesän tarjonta on heille vielä hieman epäselvää. Tämän takia onkin puhuttu, että seuraavaksi kansainvälisille asiakkaille nostetaan järvimatkailua, mutta olemmeko me siihen vielä valmiita?
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Perheyrittäjyyttä maaseudulla ja kaupungissa

Maanantaina 6. maaliskuuta 2017 : Jyrki Halttunen
Parhaimmillaan perheenvoimin tehtävä yrittäjyys on yhteisöllistä, innostavaa ja yhteiseen suuntaan katsovaa toimintaa. Työtä tehdään suurella tunteella...
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Visit Jyväskylän verkkosivujen merkitys palveluiden tarjoajan silmin

Tiistaina 17. tammikuuta 2017 : Lassi Lehosmaa
Hyvät alueelliset ja paikalliset matkailusivut ovat monessa roolissa palveltaessa kotimaisia ja ulkomaalaisia matkailijoita Jyväskylän Sokos Hotelleissa. Visit Jyväskylä kokoaa kaupungin ja lähialueen palveluista monipuolisen paketin niin kaupunkilaisten, matkailijoiden kuin yritystenkin käyttöön.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Jyväskylässä tapahtuu

@visitjyvaskyla kuvat Instagramissa

Visit Jyväskylä YouTubessa