Aikaa hemmottelulle

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Ota aikaa hemmottelulle turvallisesti. Jyväskylän seudulla olet aina lähellä kaunista järvi- ja metsäluontoa – keskellä kaupunkiakin. Löydä luonnon hyvää tekevä voima, rentoudu saunan lempeässä lämmössä ja nauti monipuolisista aktiviteettimahdollisuuksista ja Jyväskylän seudun suosituimmista nähtävyyksistä.

Huoleton hemmottelupäivä luonnon keskellä 249 €/2 henkilöä

Lähde Luontovireen mukaan Hankasalmen Säkinmäelle ja koe rentoutuminen riippumatossa luonnon keskellä, kylmäkylpyelämys ja sauna yrttikylpytuotteineen ja tupatunnelmassa maittava menu! 

 

kuva: Luontovire

Hemmotteluloma lasi-iglussa järven rannalla alk. 349 € / 2 hlöä

Revontuli Resortin ylellisissä lasi-igluissa vietät ikimuistoisen elämyksen luonnon helmassa. Kaikista lasi-igluista aukeaa järvinäköala Iso-Virmasjärvelle. Luonnon äärellä sijaitseva Revontuli tarjoaa monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet ympäri vuoden. Yhden yön hemmotteluloma lasi-iglussa sisältää majoituksen valitsemassasi iglutyypissä, alkumaljat, kolmen ruokalajin Revontuli Menun, rantasaunan ja ulkoporealtaan käytön yleisellä vuorolla sekä aamiaisen. Kahden yön pakettiin sisältyy lisäksi yksi vapaavalinnainen aktiviteetti.

Poikkeustilan ajan 28.3. saakka yleiset rantasaunat ja porealtaat ovat poissa käytössä turvallisuus- ja hygieniasyistä, ja saunan tilalle tarjoamme lumikenkävuokran. Illalliset ja aamiaiset toimitetaan poikkeusolojen ajan suoraan igluihin. Pyrimme tänä aikana myös mahdollisimman kontaktittomaan vierailuun, jossa myös sisään- ja uloskirjaus pyritään hoitamaan ilman kontakteja. Vastaanotto palvelee ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostilla.

kuva: Julia Kivelä

Pian hemmotellaan äitejä!

Keväisellä Jyväskylän seudulla juhlitaan pian äitejä ja isoäitejä. Äitienpäivän perinteinen lounas, yhteiset ulkoiluhetket, hemmotteluloma kylpylässä tai kukkalähetys – tutustu alta vinkkeihin, joilla hemmottelet äitiä ja teet äitienpäivästä unohtumattoman.

Kuva: Peurunka

Aikaa hyvälle ololle Jyväskylän seudulla