Huoleton hemmottelupäivä Haukilammen Tunnelmatuvalla

Koe rentoutuminen riippumatossa luonnon keskellä, kylmäkylpyelämys ja sauna yrttikylpytuotteineen ja tupatunnelmassa maittava menu!

Laituri ja penkki.
kuva: Luontovire

Kuljemme pienen matkan metsäpolkua Hyllynkätkön nuotiopaikalle, jossa nautimme tervetuliaisiksi virkistävää lämmintä juomaa nuotiotulen lämmössä kauniin luonnon ympäröimänä. Aistimme luontoa mitä kuulemme, näemme ja tunnemme. Halutessanne peittelen teidät lämpimiin huopiin käärittynä riippumattoon rentoutumaan. Siinä on ihana keinahdella tuulen humistessa ylhäällä puiden latvoissa. Kiire ja huolet katoavat, on vain tämä ihana hetki tässä ja nyt.

Kun luontovire on saavutettu, on aika siirtyä Patina-saunan suloisiin löylyihin ja täydentää hyvää oloa yrttikylpy tuotteilla sekä kylmäkylvyllä pulahtamalla Haukilampeen vilvoittelemaan. Voit myös astele avojaloin saunapolulla ja tuntea maan rosoisuuden hierovan jalkojasi. Oi miten ihana on istahtaa hetkeksi saunankuistille aistimaan keväisestä luonnon kauneudesta ja hyvänolon tunteesta.

Tunnelmatuvassa teitä odottaa pöydän antimet valmiina nautittaviksi katettuna kynttiläkruunuin valaistussa tuvassa. Ruokaillessa voitte ihailla järvimaisemaa ja tuntea takkatulen lämpimän hehkun. Me huolehdimme kaikesta, jotta teillä olisi mahdollisimman miellyttävää – Hemmottelu kaikille aisteille!

Meillä on teille varattuna täydellinen yksityisyys. Meillä ei ole yhtä aikaa muita asiakkaita. Vain sinun valitsemasi ystävä, puoliso tai perhe, jotka jakavat tämän ihanan elämyksen kanssasi. Täällä teillä on tilaa ja rauhaa nauttia turvallisesti kaikesta rentouttavasta ohjelmasta ja elämyksestä. Metsässä, jossa voimme pitää etäisyyttä, koet kaiken turvallisesti luontoonopastaja Marjon seurassa. Kun saavumme Tuvalle ohjaan teidät saunomaan ja huolehdin, että teillä on kaikkea mitä tarvitsette, jonka jälkeen annan teille saunarauhan. Menukin on valmiiksi katettuna tuvan pöytään, jolloin kontaktivapaus on taattu. Tulethan sinäkin vain terveenä nauttimaan palveluista. Lähde Luontovireen mukaan Hankasalmen Säkinmäelle.

Kesto 5-6 h
Tutustu menuun täältä
Hinta 249,-/2 henkilöä
Lisähenkilöt 84,-/hlö
Max 6 henkilöä tilaisuus

Halutessasi voit jatkaa elämystä yöpymällä Haukilammen Tunnelmatuvalla.

Yöpyminen lisättynä pakettiin 100,-/ yö
Liinavaatteet 10,-/henkilö
Aamiaiskori 15,-/henkilö 

kuva: Luontovire