Aikaa kaupunkielämälle

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Herkuttele kaupungin kattojen yllä, tunnelmallisessa puutalomiljöössä tai muissa Jyväskylän ihanissa kahviloissa ja ravintoloissa. Nauti rentouttavista yöunista viihtyisissä kaupunkihotelleissa. Tutustu keskusta-alueen nähtävyyksiin ja piipahda suloisissa putiikeissa. Ota aikaa nautiskelulle kaupungin sykkeessä!

Herkullisia kakkuja ja artesaanipizzaa Jyväskylän sydämessä

Mikä olisikaan ihanempaa viileinä syysiltoina kuin tavata ystäviä rauhallisessa kahvilamiljöössä, nautiskellen ajan kanssa artesaanipizzoista ja muhevan herkullisista, käsityönä leivotuista kakuista.

Tervetuloa viihtymään café Valkoiseen Puuhun!

Kuva: Valkoinen Puu

Mitä parhainta palvelua ja upeat maisemat

Tule ihastuttavaan, avaraan maisemaravintolaamme Vesilinnaan. Tarjoamme sinulle vain parasta – palvelua, lounasta, illallista, kahvittelua. Keittiömestarimme menut ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja makunautinto on taattu. Kahvilastamme saat aina tuoreet, suussa sulavat Sipisen Pitopalvelun kotileivonnaiset, joita et muualta saa.

Lämpimästi tervetuloa piipahtamaan tai pidempään viihtymään!

Kuva: Vesilinna

Valomajoitus Hotelli Albassa

Hotelli Alba sijaitsee Jyväsjärven rannalla Mattilanniemen kampusalueella. Järvinäköalan lisäksi ikkunastamme näkyy pysyvänä valaistuna kohteena upea  Ylistönmäen eli Albansilta.

Valo-tapahtumaa vietetään Jyväskylässä 23.-26.9.2021. Valotapahtuman aikaan Hotelli Alban ympäristössä ja terassilla on useita upeita valotaidoteoksia pysyvien teoksien lisäksi. Syksyisen Valojuhlan ja pimeän ajan kunniaksi tarjoamme Hotelli Albassa majoitusta tarjoushintaan saatavuuden mukaan 17.9.-27.9. ja 8.10.-31.12.

Kuva: Rami Saarikorpi

Katso kaikki syksyn elämykset

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kastiketta kaadetaan kakun päälle

Ravintolat ja kahvilat Jyväskylän seudulla

Kuokkalan silta iltavalaistuksessa

Suosituimmat nähtävyydet & maamerkit

Keltaisilla tekstiileillä koristeltu sänky hotellihuoneessa

Majoitu

Henkilö ostoksilla ottamassa valokuvaa

Ostoksille Jyväskylän seudulle