Anna Jyväskylän liikuttaa!

Jyväskylä on vireä monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Koko kansan Jyväskylä Ski Marathon

Tiistaina 5. maaliskuuta 2019 : Visit Jyväskylä
Lauantaina 9.3. Jyväskylässä koetaan varsinaista hiihdon hurmaa, kun yli 1000 hiihtäjää starttaa matkaan massahiihtotapahtuma Jyväskylä Ski Marathonin käynnistyessä. Yksi 50 kilometrin kisaan osallistujista on 76-vuotias Aulis Pihlajasaari. Lue Pihlajasaaren mietteitä hiihtotaustastaan ja Jyväskylä Ski Marathonista.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Jyväskylä Ski Marathon tarjoaa elämyksiä hiihtäjille ja katsojille

Perjantaina 22. helmikuuta 2019 : Katariina Korpela ja Jenna Huittinen
Jyväskylä Ski Marathonin tapahtumajohtaja Erkki Nurmi nähdään tapahtumapäivänä hiihtolatujen ulkopuolella. Vaikka Erkki ei itse kisassa hiihdä, hän käy silti tarkistamassa reitin ladut ennen kisoja. Nurmella on hiihtokilometrejä kertynyt hyvän mitan verran. Hän on käynyt ahkerasti kisoissa eri Euroopan maissa kuten Norjassa ja Italiassa sekä kotimaassa esimerkiksi Finlandia- ja Pogostan hiihdoissa. Pääsimme yhdessä Nurmen kanssa tutustumaan Hiihtomaan ensimmäiseen kirimaaliin ja selvitimme, millaisesta tapahtumasta on oikein kyse ja millaisia vinkkejä Nurmella on antaa katsojille.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Vastuullisen matkailun asiantuntija Harold Goodwin vieraili Jyväskylän seudulla

Tiistaina 12. helmikuuta 2019 : Jenna Huittinen
Vastuullisen matkailun asiantuntija Harold Goodwin vieraili Jyväskylän seudulla keskustelemassa suomalaisen matkailun mahdollisuuksista. Käy lukemassa millaisia asioita hän nosti tapaamisessa esille!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

@visitjyvaskyla kuvat Instagramissa

Visit Jyväskylä YouTubessa