Anna Jyväskylän liikuttaa!

Jyväskylä on vireä monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Ilmiöiden äärellä

Perjantaina 6. lokakuuta 2017 : Jouni Huhtaniemi ja Annu Sankilampi
Jyväskylän kaupunginteatterin markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi ja Teatterikoneen taiteellinen johtaja Annu Sankilampi istahtivat keskustelemaan ilmiöistä. Lue millaista pohdintaa syntyi!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Elämyksiä ja inspiraatioita museomatkailusta

Perjantaina 28. heinäkuuta 2017 : Sari Koskinen
Tiesitkö, että Jyväskylässä toimii peräti seitsemän museota, joista kolme kaupungin omia museoita? Melko monelle ensimmäisenä tulee mieleen Ruusupuiston Alvar Aalto -museo ja Keski-Suomen museo, mutta ihan keskustasta, Kävelykadun varrelta, löytyy myös kaksi hienoa museota - valtakunnallinen erikoismuseo Suomen käsityön museo ja Jyväskylän taidemuseo, joka toimii aluetaidemuseona.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Mitä kansainväliset asiakkaat haluavat järvimatkailulta?

Torstaina 15. kesäkuuta 2017 : Krista Karhunen
Paljon puhutaan, että Suomesta myydään kansainvälisille asiakkaille vain Lappia ja Helsinkiä. Tämän saman lauseen kuulee melkein joka kerta, kun osallistuu erilaisiin matkailuväen tilaisuuksiin. Totta on, että kansainväliset asiakkaat tuntevat Suomen talven ja lumiset maisemat, mutta Suomen kesän tarjonta on heille vielä hieman epäselvää. Tämän takia onkin puhuttu, että seuraavaksi kansainvälisille asiakkaille nostetaan järvimatkailua, mutta olemmeko me siihen vielä valmiita?
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Jyväskylässä tapahtuu

@visitjyvaskyla kuvat Instagramissa

Visit Jyväskylä YouTubessa