Anna Jyväskylän liikuttaa!

Jyväskylä on vireä monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Maksaako konferenssien järjestäminen vaivan?

Tiistaina 3. joulukuuta 2019 : Kaisa Miettinen
Tieteellisiin konferensseihin osallistuminen on tutkijoille olennainen tapa viestiä omasta työstä, saada palautetta sekä luoda ja vahvistaa yhteistyöverkostoja. Oman tieteenalan keskeisten konferenssisarjojen tunteminen ja niihin osallistuminen on osa tohtorikoulutusta ja tutkijanuran edetessä verkostot vahvistuvat. Mutta aina ei tarvitse matkustaa muualle, vaan konferenssin voi järjestää myös Jyväskylässä!
Lue koko kirjoitus

Kestävän matkailun Jyväskylä

Perjantaina 28. kesäkuuta 2019 : Johanna Maasola
Suomi on nyt nousussa matkailumaana. Maailmalta tullaan Suomeen hakemaan kestävällä tavalla tuotettuja luontoelämyksiä ja hyvää oloa. Näihin kuuluvat oleellisesti sauna, järvet, loputtomasti jatkuvat metsät, lukuisat aktiviteetit ja ainutlaatuinen paikalliskulttuurimme. Jyväskylällä on nyt tuhannen taalan paikka, sillä meiltähän löytyy kaikkea sitä, mitä matkailija etsii. Kyse ei ole vain hetken ilmiöstä, sillä kestävä matkailu ei ole vain trendi. Se on tapa määrittää matkailua nyt ja tulevaisuudessa.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Koko kansan Jyväskylä Ski Marathon

Tiistaina 5. maaliskuuta 2019 : Visit Jyväskylä
Lauantaina 9.3. Jyväskylässä koetaan varsinaista hiihdon hurmaa, kun yli 1000 hiihtäjää starttaa matkaan massahiihtotapahtuma Jyväskylä Ski Marathonin käynnistyessä. Yksi 50 kilometrin kisaan osallistujista on 76-vuotias Aulis Pihlajasaari. Lue Pihlajasaaren mietteitä hiihtotaustastaan ja Jyväskylä Ski Marathonista.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Jyväskylässä tapahtuu

@visitjyvaskyla kuvat Instagramissa

Visit Jyväskylä YouTubessa