Arkisto

16 kirjoitusta

Purola Farmin matka Sustainable Travel Finland -merkityksi matkailutoimijaksi

Cccc 9. heinäkuuta 2020 | Iina Niemelä
Purola Farm on Saarijärvellä sijaitseva perheyritys, joka tarjoaa viihtyisiä majoituspalveluita sekä monipuolista hevostoimintaa. Yritys on ansaitusti Keski-Suomen toinen Sustainable Travel Finland -merkillä palkittu matkailutoimija, sillä vastuullisuus on otettu huomioon kaikissa valinnoissa jo vuosikymmenen ajan.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Sustainable Travel Finland-polkuni

Cccc 1. kesäkuuta 2020 | Hannele Levävaara
Nukulan Hannele Levävaara kertoo polustaan kestävän matkailun yrityksenä.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteessa

Cccc 1. huhtikuuta 2020 | Maija Suutarinen
Case Hakamaan lammastila Oy, Startup -yrityksen tilanne
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Maksaako konferenssien järjestäminen vaivan?

Cccc 3. joulukuuta 2019 | Kaisa Miettinen
Tieteellisiin konferensseihin osallistuminen on tutkijoille olennainen tapa viestiä omasta työstä, saada palautetta sekä luoda ja vahvistaa yhteistyöverkostoja. Oman tieteenalan keskeisten konferenssisarjojen tunteminen ja niihin osallistuminen on osa tohtorikoulutusta ja tutkijanuran edetessä verkostot vahvistuvat. Mutta aina ei tarvitse matkustaa muualle, vaan konferenssin voi järjestää myös Jyväskylässä!
Lue koko kirjoitus

Kestävän matkailun Jyväskylä

Cccc 28. kesäkuuta 2019 | Johanna Maasola
Suomi on nyt nousussa matkailumaana. Maailmalta tullaan Suomeen hakemaan kestävällä tavalla tuotettuja luontoelämyksiä ja hyvää oloa. Näihin kuuluvat oleellisesti sauna, järvet, loputtomasti jatkuvat metsät, lukuisat aktiviteetit ja ainutlaatuinen paikalliskulttuurimme. Jyväskylällä on nyt tuhannen taalan paikka, sillä meiltähän löytyy kaikkea sitä, mitä matkailija etsii. Kyse ei ole vain hetken ilmiöstä, sillä kestävä matkailu ei ole vain trendi. Se on tapa määrittää matkailua nyt ja tulevaisuudessa.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Koko kansan Jyväskylä Ski Marathon

Cccc 5. maaliskuuta 2019 | Visit Jyväskylä
Lauantaina 9.3. Jyväskylässä koetaan varsinaista hiihdon hurmaa, kun yli 1000 hiihtäjää starttaa matkaan massahiihtotapahtuma Jyväskylä Ski Marathonin käynnistyessä. Yksi 50 kilometrin kisaan osallistujista on 76-vuotias Aulis Pihlajasaari. Lue Pihlajasaaren mietteitä hiihtotaustastaan ja Jyväskylä Ski Marathonista.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Jyväskylä Ski Marathon tarjoaa elämyksiä hiihtäjille ja katsojille

Cccc 22. helmikuuta 2019 | Katariina Korpela ja Jenna Huittinen
Jyväskylä Ski Marathonin tapahtumajohtaja Erkki Nurmi nähdään tapahtumapäivänä hiihtolatujen ulkopuolella. Vaikka Erkki ei itse kisassa hiihdä, hän käy silti tarkistamassa reitin ladut ennen kisoja. Nurmella on hiihtokilometrejä kertynyt hyvän mitan verran. Hän on käynyt ahkerasti kisoissa eri Euroopan maissa kuten Norjassa ja Italiassa sekä kotimaassa esimerkiksi Finlandia- ja Pogostan hiihdoissa. Pääsimme yhdessä Nurmen kanssa tutustumaan Hiihtomaan ensimmäiseen kirimaaliin ja selvitimme, millaisesta tapahtumasta on oikein kyse ja millaisia vinkkejä Nurmella on antaa katsojille.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Vastuullisen matkailun asiantuntija Harold Goodwin vieraili Jyväskylän seudulla

Cccc 12. helmikuuta 2019 | Jenna Huittinen
Vastuullisen matkailun asiantuntija Harold Goodwin vieraili Jyväskylän seudulla keskustelemassa suomalaisen matkailun mahdollisuuksista. Käy lukemassa millaisia asioita hän nosti tapaamisessa esille!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Harri Kirvesniemi mukana Jyväskylä Ski Marathonissa

Cccc 22. tammikuuta 2019 | Katariina Korpela ja Jenna Huittinen
Jo toisella harjoitteluviikolla pääsimme tositoimiin –eli haastattelemaan hiihtolegenda Harri Kirvesniemeä joka tällä hetkellä toimii KSF Sportin toimitusjohtajana Kiteellä. Vaikka sää onkin kaikin puolin haastava lumimyrskyineen haastattelu- ja kuvaushetkeämme varten, se ei selvästikään häiritse tätä hiihtokonkaria jolta löytyy muun muassa useita olympia- sekä mm-mitaleita monissa eri väreissä. Vaikka menestystä on tullut, halusimme kuitenkin tietää mikä Kirvesniemen mielestä on ollut kaikista parhainta hänen uransa aikana.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Ilmiöiden äärellä

Cccc 6. lokakuuta 2017 | Jouni Huhtaniemi ja Annu Sankilampi
Jyväskylän kaupunginteatterin markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi ja Teatterikoneen taiteellinen johtaja Annu Sankilampi istahtivat keskustelemaan ilmiöistä. Lue millaista pohdintaa syntyi!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Elämyksiä ja inspiraatioita museomatkailusta

Cccc 28. heinäkuuta 2017 | Sari Koskinen
Tiesitkö, että Jyväskylässä toimii peräti seitsemän museota, joista kolme kaupungin omia museoita? Melko monelle ensimmäisenä tulee mieleen Ruusupuiston Alvar Aalto -museo ja Keski-Suomen museo, mutta ihan keskustasta, Kävelykadun varrelta, löytyy myös kaksi hienoa museota - valtakunnallinen erikoismuseo Suomen käsityön museo ja Jyväskylän taidemuseo, joka toimii aluetaidemuseona.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Mitä kansainväliset asiakkaat haluavat järvimatkailulta?

Cccc 15. kesäkuuta 2017 | Krista Karhunen
Paljon puhutaan, että Suomesta myydään kansainvälisille asiakkaille vain Lappia ja Helsinkiä. Tämän saman lauseen kuulee melkein joka kerta, kun osallistuu erilaisiin matkailuväen tilaisuuksiin. Totta on, että kansainväliset asiakkaat tuntevat Suomen talven ja lumiset maisemat, mutta Suomen kesän tarjonta on heille vielä hieman epäselvää. Tämän takia onkin puhuttu, että seuraavaksi kansainvälisille asiakkaille nostetaan järvimatkailua, mutta olemmeko me siihen vielä valmiita?
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Perheyrittäjyyttä maaseudulla ja kaupungissa

Cccc 6. maaliskuuta 2017 | Jyrki Halttunen
Parhaimmillaan perheenvoimin tehtävä yrittäjyys on yhteisöllistä, innostavaa ja yhteiseen suuntaan katsovaa toimintaa. Työtä tehdään suurella tunteella...
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Visit Jyväskylän verkkosivujen merkitys palveluiden tarjoajan silmin

Cccc 17. tammikuuta 2017 | Lassi Lehosmaa
Hyvät alueelliset ja paikalliset matkailusivut ovat monessa roolissa palveltaessa kotimaisia ja ulkomaalaisia matkailijoita Jyväskylän Sokos Hotelleissa. Visit Jyväskylä kokoaa kaupungin ja lähialueen palveluista monipuolisen paketin niin kaupunkilaisten, matkailijoiden kuin yritystenkin käyttöön.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Oppilaitosyhteistyötä

Cccc 21. joulukuuta 2016 | Susanna Nuijanmaa
Loppuvuosi tuo kiireet myös oppilaitoksiin. Useat opiskelijat haluavat valmistua joulukuussa ja aloittaa uuden vuoden myötä uuden elämänvaiheen – tutkintopaperi kädessä työelämää kohti. Opinnäytetyö, johon opiskelijan koulutusura yleensä huipentuu, onkin varmasti tyypillisin yhteistyömuoto opiskelijoiden ja alan yritysten sekä muiden organisaatioiden välillä.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Digitaalisen matkailumarkkinoinnin suuntaviivoja

Cccc 15. syyskuuta 2016 | Anne Kaakkuriniemi
Digitaalisuuden merkitys korostuu yhä enemmän myös matkailumarkkinoinnin osalta. Matkailijat kaipaavat todellisia sisältöjä, monikanavaisuutta, toisten matkailijoiden näkökulmia, sujuvaa varausmahdollisuutta ja laatua. Tähän voimme vastata kuuntelemalla aidosti matkailijan tarpeita ja kehittämällä toimintaamme askel askeleelta kohti tavoitteita mm. seuraamalla sähköisten kanaviemme analytiikkaa, oppimalla asiakkaiden käyttäytymisestä ja kohdentamalla viestimme oikealla kohderyhmälle sekä ennen kaikkea huolehtimalla, että kaikki sisällöt toimivan niin pöytäkoneella, tabletilla kuin mobiilistikin.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus
 

Uusimmat blogikirjoitukset

BLOGIARKISTO