Lasertaistelu Megazonessa

Menevää meininkiä monipuolisten aktiviteettien parissa

Jyväskylän seudulta löydät monipuolisia liikuntamuotoja sekä mielenkiintoisia aktiviteetteja koko perheelle!

Vesipedoille AaltoAlvari ja Peurunka ovat oivia paikkoja polskia! Monipuolisessa vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa sekä Peurungan kylpylässä on altaita jokaiseen makuun. AaltoAlvarissa eniten lasten suosiossa olevat altaat ovat lastenallas ja aaltoallas. Aaltoaltaassa on puolelta ja tasatunnein aallot, joista voi nauttia esimerkiksi kelluntapatjalla. AaltoAlvarista löytyy myös mm. 50m allas pitkän matkan uimareille, sekä rentoutujille mieleinen poreallas ja koskiallas. Peurungassa pääset laskemaan mm. Pohjoismaiden pisintä vapaasti laskettavaa vesiliukumäkeä tai kiipeilemään Wibit -vesikiipeilyradalla! Perheen pienimmätkin on huomioitu Baby Bungee -altaalla. Luonnon vesissä viihtyvät pääsevät pulahtamaan järveen Peurungan uimarannalta.

Lapset uimassa AaltoAlvarissa
Kuva: AaltoAlvari

Kiipeilyä, keilailua ja muuta hauskaa

Laajiksesta löytyy mieleistä puuhaa kaikenlaisille hurjapäille. Voit nousta korkeuksiin ja vapauttaa sisäisen apinasi yhdessä Pohjoismaiden suurimmista seikkailupuistoista tai nauttia vauhdin huumasta alamäkipyöräilyn merkeissä Laajis BikeParkissa.

Monipuolisesti liikuntaa pääset harrastamaan liikuntakeskus Hutungissa, jonka valikoimasta löytyy jopa kaksikymmentä eri lajia. Hutungin keilausradoilta löytyy bumber-järjestelmä, joka estää pallon putoamisen ränniin. Tämä mahdollistaa myös pienten lasten onnistuneen keilailutapahtuman.  Urheilusuorituksen jälkeen nälkäisille löytyy nopea apu saman katon alla toimivasta Hutungin ravintolasta.

Lapsi seikkailupuistossa
Kuva: Laajis

Vauhtia ja jännittäviä huviretkiä kaikenikäisille

Vauhtia ja wanhan ajan amerikkalaista huvipuistotunnelmaa pääset maistamaan Nokkakiven huvipuistossa. Huvilaitteita löytyy kaikenikäisille lapsille, ja samalla reissulla voi käydä rapsuttelemassa puiston kesälampaita! Nälkäisiä huvittelijoita palvelee uudistettu Laukaanhovi ravintoloineen ja myymälöineen, ja aurinkoisena päivänä voi asettua vaikkapa piknikille huvipuiston nurmialueelle tai piknik-pöytiin.

Sadepäivään sopivaa seikkailua tai vaihtoehtoisesti paussia paahtavasta helteestä tarjoilee sisällä pelattava hauska ja supersuosittu laserpeli Megazone, ja saman katon alla sijaitseva vankilateemainen seikkailupeli Prison Island.

Nokkakivi ilmakuvana
Kuva: Nokkakivi