KYSYTTÄVÄÄ?

Majoitus & Kalastus Vonkale

tiistaina 11.6.2019 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta

 

Kalastusta.Kalastusta.Kalastusta.Kalastusta.Kalastusta.Kalastusta.Kalastusta.Kalastusta.Kalastusta.

Kalastusta.

Helmiä Jyväskylän seudulta!
Sarjassa esittelemme joka toinen viikko tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Sarjan 10. osassa esittelyssä on Majoitus & Kalastus Vonkale Äänekoskelta. Vonkaleessa koet huikeita kalastus- ja luontoelämyksiä; pääset esimerkiksi opastetulle täyden palvelun kalastusmatkalle Keitele- ja lähijärville! Vonkaleen mökeiltä voi käydä kalassa myös omatoimisesti. Vonkaleessa pääset kalastamaan ympäri vuoden, mutta kesäisin opasveneen virkaa hoitaa hulppea 12-paikkainen kalastuslautta, joka sopii myös liikuntarajoitteisille.

Vonkale tarjoaa kalastuksen ja mökkeilyn lisäksi lukuisia muita hauskoja aktiviteetteja. Kesäisin voit esimerkiksi käydä veneretkillä- ja risteilyillä, melomassa, patikoimassa tunnetuissa luontokohteissa, rentoutua saunassa ja paljussa tai vaikka grillata ihania herkkuja! Talvisin voit myös vuokrata sukset, lumikengät tai retkiluistimet.

Vonkaleen Tila sijaitsee luonnon rauhassa, metsätien päässä. Majoituksen voit valita kuudesta eri mökistä. Mökeissä pääset rauhoittumaan luonnon keskelle, kuuntelemaan linnun laulua metsässä ja ihailemaan auringon nousua ja laskua Keitele-järven yllä. Mökeillä pääset myös uimaan ja saunomaan. Myös eläimet ovat tervetulleita majoittumaan!

Mikä: Majoitus & Kalastus Vonkale
Mitä: Vapaa-aikaa ja vapa-aikaa Keitele-järvellä. Kalastusta, aktiviteetteja ja mökkimajoitusta.
Missä: Äänekosken Suolahdessa. Osoite on Halmevalkamantie 116, Suolahti. Noin tunnin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.
Tutustu lisää Vonkaleeseen: www.vonkale.fi

 

Katso tästä lisää Jyväskylän seudun helmiä.

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta