KYSYTTÄVÄÄ?

Nokkakiven huvipuisto

keskiviikkona 25.9.2019 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Nokkakiven huvipuistoNokkakiven huvipuistoNokkakiven huvipuistoNokkakiven huvipuistoNokkakiven huvipuistoNokkakiven huvipuistoNokkakiven huvipuistoNokkakiven huvipuisto

Nokkakiven huvipuisto

 

Helmiä Jyväskylän seudulta – sarja jatkuu!

Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa vuorossa on Nokkakiven huvipuisto, joka sijaitsee Laukaassa Lievestuoreella. Huvipuisto tarjoaa huvittelijoille perinteisiä huvipuistolaitteita, sekä wanhan ajan huvipuistotunnelmaa amerikkalaiseen tyyliin nostalgisessa ympäristössä. Huvipuisto onkin siis mitä mainioin paikka lapsiperheille aurinkoisen kesäpäivän viettoon. Laitevalikoimasta löytyy muun muassa maailmanpyörää, törmäilyautorataa, kummitusjunaa, sekä jopa vuoristorata. Puistosta löytyy myös eläinten ystäville lammasfarmi, sekä pensaslabyrintti ja mörkömetsä seikkailunhaluisille. Huvipuiston vieressä sijaitsevasta Laukaanhovista löydät myös erinomaiset ruokailu -ja shoppailumahdollisuudet. Puistoon pääsee helposti myös esim. matkailuautolla, sillä puiston vierestä löytyy ilmainen parkkipaikka. Saapuminen puistoon on helppoa puiston sijaitessa aivan ysitien varrella, vain noin 20:n kilometrin päässä Jyväskylästä.

Mikä: Nokkakiven huvipuisto
Mitä: Nostalginen wanhan ajan huvipuisto lapsiperheille Jyväskylän kupeessa.
Missä: Laukaassa, Lievestuoreella osoitteessa Ruuhimäentie 3, 41400, Lievestuore.
Tutustu lisää: https://www.nokkakivi.fi/index.htm

 

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta