KYSYTTÄVÄÄ?

Laukaan Tupaswilla

tiistaina 12.11.2019 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Tupaswillan päärakennusTupaswillan päärakennusTupaswillan päärakennusTupaswillan päärakennusTupaswillan päärakennus

Tupaswillan päärakennus

 

Laukaan Tupaswilla

Helmiä Jyväskylän seudulta – sarja jatkuu!
Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Sarjan 14. osassa esittelemme Laukaan Tupaswillan. Tupaswilla on tunnelmallinen paikka kokouspäiviä, yritystapahtumia, perhejuhlia ja saunailtoja varten. Maailman suurimpaan savusaunaan mahtuu jopa 150 henkilöä kerrallaan. Nauti rentouttavasta turvekylvystä ja herkuttele sen jälkeen Tupaswillan kotimaisista raaka-aineista koostetulla buffet illallisella. Perinnerasteilla voi kilpailla leikkimielisesti maanläheisissä lajeissa, tutustua museokokoelmiin Perinnekyläkierroksella tai rymistellä armeijan kalustolla Tupaswillan safareilla.

Tulevia tapahtumia:
Naisten turvesaunat 13.11., 9.12. ja 20.1. klo 17-19. Käteismaksu 30 € sisältää maittavan iltapalatarjoilun. Etukäteisilmoittautuminen.

Tupaswillan Joulumarkkinat sunnuntaina 8.12. klo 10-17. Käsityöläiset myyvät tuotteitaan, seppä takoo pajalla, Joulutonttu tervehtii lapsia. Herkkukahvilasta makoisaa joulupuuroa ja leivonnaisia, elävää musiikkia. Pihassa talutusratsastusta, nuotiotulet, jouluinen luontopolku.

Mikä: Tupaswilla
Mitä: kokous- ja juhlatilat, maailman suurin savusauna, opastetut kierrokset, safarit armeijan kalustolla, ruokailut tilauksesta
Missä: Laukaassa, Ränssintie 5, 41370 Kuusa
Tutustu lisää https://www.tupaswilla.fi/

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta