KYSYTTÄVÄÄ?

Kivitasku

perjantaina 7.2.2020 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Kivitasku. Kuva: Mella NousiainenKivitasku. Kuva: Mella NousiainenKivitasku. Kuva: Mella NousiainenKivitasku. Kuva: Mella NousiainenKivitasku. Kuva: Mella Nousiainen

Kivitasku. Kuva: Mella Nousiainen

Helmiä Jyväskylän seudulta – sarja jatkuu!

Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa esittelemme viihtyisän maaseudun järvimiljöössä Muuramessa sijaitsevan Kivitaskun! Villa Kivitasku on mieleenpainuva ja tunnelmallinen hirsitalo, joka toimii juhlatilaisuuksien ja kokouksien järjestämisessä. Juhlatilaisuuksiin voi tilata ruokaa Villa Kivistaskun yhteystyökumppaneilta tai haluttaessa on mahdollista järjestää oma ruokatarjoilu.

Lämpöä talveen tuo Kivitaskun ihana haikusauna, joka tarjoaa perinteisiä yleisövuoroja joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Haikusauna tarjoaa eksoottisen ja ikimuistoisen kokemuksen luonnon helmassa. Saunasta voit myös käydä pulahtamassa Kalajärvessä ja talvella avannossa.

Kivitaskussa voit myös ihastella taidetekstiileitä, jotka valmistetaan tilan omien lampaiden villasta. Tekstiileihin on haettu inspiraatiota Suomen luonnosta ja mytologiasta.

Mikä: Villa Kivitasku
Mitä: Viihtyisät juhlatilat pitopalveluille, Haikusauna, käsitöitä.
Missä: 17 km Jyväskylän keskustasta, osoitteessa Kivitaskuntie 48, Muurame.
Tutustu lisää http://kivitasku.com/

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta