KYSYTTÄVÄÄ?

Hakamaan Lammastila

tiistaina 3.3.2020 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Kuva: Hakamaan lammastila.

Kuva: Hakamaan lammastila.

Jyväskylän seudun helmiä – sarja jatkuu!
Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa esittelemme Hakamaan Lammastilan Petäjävedellä. Hakamaan Lammastilalla pääset kokemaan aidon maaseudun rauhan ja metsän hiljaisuuden sekä tutustumaan tilan tarinaan ja arkeen maatilalla. Hakamaan Lammastilalla pääset näkemään läheltä aidosti luonnollista ja eläinten tarpeita kunnioittavaa lampaanhoitoa, sekä halutessasi pääset ottamaan osaa tilan askareissa. Lisäksi tilalla voit ulkoilla lampaiden kanssa ja kuulla ympäristön kannalta järkevästä lampaankasvatuksesta. Tilan toimintaa ohjaavat eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys sekä ympäristön arvostus.

Tilauksesta on mahdollista nauttia laadukkaista tilan omista- ja lähialueen antimista valmistettu ateria. Rakkaudella valmistettu kotiruoka on maittavaa ja kasvispainotteista. Hakamaan Lammastilalta voit myös ostaa kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita kuten hilloja, mehuja, lampaanlihasäilykkeitä, villalankoja ja lampaantaljoja.

Mikä: Hakamaan Lammastila
Mitä: matkailupalveluita, maatilan eläimiä, lähiruokaa
Missä: Metsäkulmantie 543, 41900 Petäjävesi
Tutustu lisää https://www.hakamaanlammastila.fi

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta