KYSYTTÄVÄÄ?

Sepän Galleria

keskiviikkona 11.3.2020 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Kuva: Sepän Galleria.

Kuva: Sepän Galleria.

Helmiä Jyväskylän seudulta – sarja jatkuu!
Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa esittelemme keramiikkapaja Sepän Gallerian Hankasalmella. Sepän Galleriassa valmistetaan keramiikka-astioita käsityönä yli 40-vuoden kokemuksella. Myymälästä voi ostaa pajahinnoin muun muassa käsintehtyjä kulhoja, kuppeja, lautasia ja patoja. Myymälä on avoinna sopimuksen mukaan. Sepän Gallerian keraamisia-astioita voi myös ostaa käsityötapahtumista ja keskiaikamarkkinoilta ympäri Suomea.

Sepän Gallerian keramiikkatuotteet on valmistettu puna- ja mustasavesta kolmea eri tekniikkaa käyttäen. Astiat poltetaan korkeissa lämpötiloissa, jonka jälkeen ne lasitetaan. Astiat ovat elintarviketestattuja ja ne kestävät niin astianpesukoneen kuin uuninkin. Keramiikka-astioita on myös mahdollista saada tilauksesta nimellä tai logolla varustettuna. Astioiden valmistus tapahtuu perinteitä kunnioittaen tuotteen laatu ja kestävyys edellä.

Mikä: Sepän Galleria
Mitä: keramiikka-astioita
Missä: Sepän Galleriantie 60, 41530 Veneranta
Tutustu lisää https://sepan-galleria.fi/

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta