KYSYTTÄVÄÄ?

Lankakauppa Titityy

perjantaina 20.3.2020 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Kuva: TitityyKuva: TitityyKuva: TitityyKuva: TitityyKuva: TitityyKuva: Titityy

Kuva: Titityy

Helmiä Jyväskylän seudulta – sarja jatkuu!
Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa esittelemme Lankakauppa Titityyn. Lankakauppa Titityy on verkkokauppa sekä tunnelmallinen lankapuoti aivan Jyväskylän keskustan läheisyydessä. Titityy sijaitsee Toivolan Vanhan Pihan päärakennuksessa, entisessä synnytyssairaalassa, jossa tänä päivänä syntyy uusia elämyksiä. Puoti itsessään on hengästyttävän ihana kattokruunuineen ja väreineen – ja antaa myös taatusti elämyksiä niille, joille neulominen ei ehkä ole se intohimo, vielä! Titityyllä tulee myös syksyllä 14 vuotta täyteen, kun yritys on perustettu vuonna 2006. Toivolan Vanhalla Pihalla he ovat sijainneet kohta 8 vuotta.

Titityyn valikoima on laaja: materiaalia löytyy alan koville harrastajille, mutta puoti tarjoaa myös perustuotteita ohjeiden kera. Titityystä löytyy myös Titityyn oma Tukkuwool -tuotemerkki, joka on täysin kotimainen villalankamerkki ja Titityyn suuri ylpeys. Tukkuwool -tuotemerkillä on yli 60 jälleenmyyjää, joista suurin osa sijaitsee Suomen ulkopuolella.

Titityy on kansainvälisestikin tunnettu ja yleinen alan harrastajien vaelluskohde, asiakaskunta ulottuu pitkälle Suomen ulkopuolelle ja osa Titityyn vakioasiakkaista ovat kotoisin Usasta ja Kanadasta. Kesäisin verkkokaupan asiakkaat vierailevat lomillaan paikan päälläkin. Titityyn verkkokauppa on auki 24/7 ja he toimittavat paketteja päivittäin ympäri maailmaa, paketit pääsevät perille 1-3 päivässä myös rapakon taakse.

Titityyn Neulefestarit ovat olleet monille vuoden kohokohta. Tänä vuonna Titityyssä kuitenkin neulotaan korvikehoitona mysteerihuivi Toivolaa festaroinnin sijaan, sillä koronaepidemia ja festareiden siirtyminen seuraavaan kesään tulivat Neulefestareiden tielle. Mysteerihuivi Toivolasta lisää voi lukea täältä: https://titityy.fi/fi/article/toivola-mkal-mysteerihuivineulonta-alkaa/15527.

Normaaliaikoina Titityyssä järjestetään useita neuleiltoja ja myös neulekoulu pyörii sekä muita eri kursseja. Titityy toivoo kovasti, että syksyllä päästään taas laittamaan kurssit ja neuleillat pyörimään. Kesäaikanakin Titityyllä on suunnitteilla järjestää neuleiltoja juuri uudistetulla Toivolan Vanhalla Pihalla, jonne on myös rakennettu uusi terassi. Ravintola Toivola aukeaa laajemmin 23.6. Näistä lisää tietoa tulee Titityyn nettisivuille.

Pst! Tsekkaa juuri ennen poikkeustilanteen alkamista kuvattu virtuaalimatka neulojien taivaaseen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=jTa7zV0aaNs&t=2s

Mikä: Lankakauppa Titityy
Mitä: Lankoja, käsityötarvikkeita, neulepuikkoja ja -koukkuja, neuleohjeita
Missä: Toivolan Vanha Piha, Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä
Tutustu lisää https://titityy.fi/fi

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta