KYSYTTÄVÄÄ?

Café Meijerinliiteri

keskiviikkona 13.5.2020 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Kuva: Café Meijerinliiteri.Kuva: Café Meijerinliiteri.Kuva: Café Meijerinliiteri.Kuva: Café Meijerinliiteri.

Kuva: Café Meijerinliiteri.

Helmiä Jyväskylän seudulta -sarja jatkuu!
Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa esittelemme Café Meijerinliiterin Joutsassa. Café Meijerinliiterissä tarjolla on tuoretta kahvia, minttuteetä, raikasta raparperimehua sekä suolaista ja makeaa sesongin mukaan. Kaikki tuotteet valmistetaan itse satokauden antimia hyödyntäen.

Piipahda myös kahvion omalla kesämekkokirppiksellä, josta voit löytää vintagea, kukkamekkoja ja design-aarteita. Mekkojen lisäksi myynnissä on käsintehtyjä saippuoita ja paikallistuottajan hunajaa. Käy samalla myös aittarakennuksessa kurkkaamassa maa- ja metsätalous esineistöä, jotka ovat peräisin aina 1700-luvulta asti. Kesäkaudella 2020 kahviolla voi myös ihastella Design Pylsyn kauniita vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita.

Café Meijerinliiteri sijaitsee Kokon tilalla, joka on puolestaan ollut samalla paikalla jo vuosisatojen ajan. Perimätiedon mukaan jo 1700-luvun alusta asti. Kaunis pihapiiri ja vanhat rakennukset inspiroivat nykyistä omistajaa Juhania harjoittamaan muutakin kuin metsätaloutta. Tuloksena syntyi ihana kesäkahvio, joka huokuu tunnelmallista maalaishenkeä.

Mikä: Café Meijerinliiteri
Mitä: Kesäkahvila, taidenäyttelyitä, maalaismuseo ja kesämekkokirppis
Missä: Kangasniementie 1052, 19650 Joutsa
Tutustu lisää http://www.cafemeijerinliiteri.fi/

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta