KYSYTTÄVÄÄ?

Ranta-Keurula

perjantaina 15.5.2020 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Ranta-Keurula.Ranta-Keurula.Ranta-Keurula.Ranta-Keurula.

Ranta-Keurula.

Helmiä Jyväskylän seudulta – sarja jatkuu!
Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa esittelemme matkailumaatilan Ranta-Keurulan Hankasalmella. Ranta-Keurula tarjoaa rauhallista ja lempeää majoitusta maalaishotellissa luonnon keskellä. Sijainti mahdollistaa mainiot yhteydet luonnossa liikkumiseen ja seikkailuun. Jos tekee mieli lähteä eräseikkailuille, Ranta-Keurulan yhteystyökumppanit pystyvät auttamaan toiveiden toteutuksessa.

Maalaishotellin eri tyyleillä sisustetut huoneet tarjoavat jokaiselle jotakin. Voit esimerkiksi yöpyä huoneessa, joka tarjoaa talonpoikaisromantiikkaa tai rokokoo-tyyliä. Maatilalta löytyy myös sauna, jossa voi käydä nauttimassa löylyistä. Löylyn jälkeen voit virkistäytyä pulahtamalla Outamo-järveen uimaan.
Tarjolla on myös alueen erä-, luonto- ja elämysmatkailuyritysten järjestämiä palveluita, kuten melontaa suppailua tai vaikkapa kalastusta. Talven tulleen voi lähteä esimerkiksi pilkkimään tai lumikenkävaellukselle.
Keittokoppelissa pääset herkuttelemaan avotulella loimutetusta kaloista, lihasta, kasviksista, sekä tuoreesta leivästä.

Ranta-Keurula on myös lisäksi karjatila, josta löytyy kotieläimiä kuten lampaita, lehmiä, kanoja ja shetlanninponeja. Kesäisin voit seurata kanojen elämää, kun ne käppäilevät pihalla ja shetlanninponit, Orkidea ja Mimmi, odottavat innolla rapsutuksia.

Mikä: Ranta-Keurula
Mitä: maalaishotellimajoitus, sauna, ohjelmapalveluita, kotieläimiä
Missä: Rantakeurulantie 159, 41550 Hannula
Tutustu lisää https://www.ranta-keurula.fi/

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta