KYSYTTÄVÄÄ?

Yöpuu Yhtiö Oy

torstaina 18.6.2020 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Yöpuu. Kuva: Yöpuu Yhtiöt OyYöpuu. Kuva: Yöpuu Yhtiöt OyYöpuu. Kuva: Yöpuu Yhtiöt OyYöpuu. Kuva: Yöpuu Yhtiöt OyYöpuu. Kuva: Yöpuu Yhtiöt OyYöpuu. Kuva: Yöpuu Yhtiöt Oy

Yöpuu. Kuva: Yöpuu Yhtiöt Oy

Helmiä Jyväskylän seudulta – sarja jatkuu!
Sarjassa esittelemme tunnetun tai tuntemattomamman, pienen tai suuren kohteen Jyväskylän seudulta. Jokainen voi löytää esitellyistä kohteista suosikkinsa; Jyväskylän seudun helmen.

Tällä kertaa esittelemme Yöpuu Yhtiö Oy:n, joka tarjoaa Jyväskylän keskustassa majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita monipuolisesti. Yhtiö muodostuu ainutlaatuisesta Boutique hotel Yöpuusta, ravintola Pöllöwaarista sekä hotelli Versosta ja Verso Baari & Keittiöstä. Nämä hotellit ja ravintolat yhdistävät kaupungin historian sekä ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.

Hotelli Yöpuu ja ravintola Pöllöwaari tarjoavat uniikin tunnelman vanhassa ja arvokkaassa kivitalossa aivan keskustan nurkilla ja Yöpuu onkin sopiva kohde kaukokaipuuseen. Hotelli Yöpuun hotellihuoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja teemahuoneita, joista löytyy jokaiseen makuun varmasti jotakin: esimerkiksi Alvar Aalto- ja Marimekko -teemahuoneet tarjoavat mahdollisuuden sukeltaa suomalaiseen kulttuuriin ja taiteeseen. Ravintola Pöllöwaarissa pääsee nauttimaan keskieurooppalaishenkisestä viinipihasta ja kaupungin ainoasta fine-dining ravintolasta, jonka menu sisältää sesonginmukaisia ja yllätyksellisiä makuja.

Yöpuu Yhtiö Oy:n  toiminta pitää myös Hotelli Verson sekä Verso Baari & Keittiön kaupunkikeskustassa. Hotelli Versolla on yli 80-vuotinen vahva historia kaupungin ykköspaikalla – hotelli keskellä kauppakeskusta ja sen pääovista pääsee suoraan kävelykadulle palveluiden ääreen. Tämä moderni hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja inhimillisiä kohtaamisia. Hotelli Verso tarjoaa urbaaniutta vahvoilla perinteillä. Hotelli myös tunnetaan sen vastuullisuudesta, viihtyisyydestä, paikallisuudesta ja erinomaisesta palvelustaan. Verso Baari & Keittiön urbaanissa tunnelmassa ja sisustuksessa pääsee nauttimaan lähituottajien tuoreista makuelämyksistä, itseleivotuista makeista ja virkistävistä tapahtumista. Silmu -aamiaisravintolassa on myös arkisin tarjolla runsas suomalainen aamiainen!

Mikä: Yöpuu Yhtiö Oy: Hotelli Yöpuu, Ravintola Pöllöwaari, Hotelli Verso, Verso Baari & Keittiö
Mitä: Majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita.
Missä: Yliopistonkatu 23 ja Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä
Tutustu lisää https://www.hotelliyopuu.fi/, https://www.ravintolapollowaari.fi/, https://www.hotelliverso.fi/, https://www.versobaari.fi/fi/1/verso

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta