KYSYTTÄVÄÄ?

Lomakeskus Revontuli

tiistaina 26.3.2019 : Visit Jyväskylän Matkailuneuvonta
Lasi-iglu. Kuva: Julia KiveläLasi-iglu. Kuva: Julia KiveläLasi-iglu. Kuva: Julia KiveläLasi-iglu. Kuva: Julia KiveläLasi-iglu. Kuva: Julia KiveläLasi-iglu. Kuva: Julia Kivelä

Lasi-iglu. Kuva: Julia Kivelä

Sarjan 8. osassa esittelyssä on Lomakeskus Revontuli Hankasalmelta. Revontuli on aktiivisten ihmisten ympärivuotinen mukavuus- ja virkistysalue, jossa on lupa rauhoittua, rentoutua tai villiintyä. Miltä kuulostaisi yöpyminen viihtyisissä, kauniisti sisustetuissa lasikattoigluissa kauniin järvimaiseman äärellä, auringonlaskua tai yöllistä tähtitaivasta ihaillen? Hyvällä tuurilla voit nähdä jopa revontulia! Voit majoittua myös loma-asunnoissa, viihtyisissä hotellihuoneissa tai aittamökeissä järven rannalla. Aktiivisille liikkujille Revontuli tarjoaa elämyksiä täysimittaisella golfkentällä tai keilaradalla. Alueella on myös kaksi ravintolaa, kaksi frisbeegolfrataa, minigolf, tennis, pihapelejä, vuokrattavia veneitä ja kanootteja, vuokrattavia saunoja sekä viihde-iltoja tansseineen.

Mikä: Lomakeskus Revontuli
Mitä: Majoitusta lasikattoigluissa, hotellihuoneissa ja loma-asunnoissa. Ravintolat, golf kenttä, keilahalli, saunat, aktiviteetit.
Missä: Ysitien varressa, n. 40 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä itään. Osoite: Revontulentie 1, Hankasalmi.
Tutustu lisää https://www.revontuli.fi
Photos/Kuvat: Julia Kivelä

 
Blog categories:Suositut nähtävyydet

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta