KYSYTTÄVÄÄ?

Temppuilua SuperParkissa

maanantaina 28.8.2017 : Pia Kojo

Aurinkoisena elokuun päivänä lähdin tallustamaan reippaana kohti Lutakkoa. Paviljongin edessä tapasin uskolliset joukkuetoverini sekä hyvät ystäväni Essin ja Anniinan. Iloisin mielin jatkoimme yhdessä matkaamme SuperParkiin, hetki sitten Jyväskylään avanneeseen sisäaktiviteettipuistoon. Ovella meidät toivotti tervetulleeksi puiston myyntipäällikkö Petri. Hän piti meille pienen esittelykierroksen ja nähdessämme mitä kaikkea kivaa siellä olikaan, emme meinanneet malttaa odottaa että pääsemme itse kokeilemaan!

SuperParkista löytyi kaikenikäisille sopivaa tekemistä. Puiston värikäs ilme ja nykyaikaiset laitteet houkuttelivat kokeilemaan mitä erilaisempia aktiviteetteja pallopeleistä trampoliinihyppelyyn. Pienemmille lapsille on oma alueensa jossa he voivat leikkiä turvallisesti, kun hurjapäisemmät voivat kokeilla isompia trampoliineja tai hyppyreitä skeitaten tai potkulautaillen. Puistossa on myös monipuolinen valikoima erilaisia liikunnallisia pelejä, sekä permantoalue temppuilua ja kiipeilyä varten. Katso alta video niin pääset näkemään mitä kaikkea SuperParkista oikein löytyikään ja miten hauskaa meillä siellä oli!

 

 

Vaikka SuperPark toimii loistavana piristeenä arkeen, niin voi siellä pitää myös juhlia. Jyväskylän puistossa on kaksi eri kabinettia lasten syntymäpäiville, johon puiston Robson’s-ravintolasta voi tilata suoraan tarjoilut. Synttäreiden lisäksi puistoon voi tulla liikkumaan vaikka työporukan tai joukkueen voimin. Meinasitte temppuilla sitten pienellä tai isolla, nuorella tai vanhemmalla porukalla, niin kaikilla on varmasti hauskaa!

SuperParkista käteen jäi päivä täynnä naurua, ystävien seuraa ja liikunnan iloa. Eihän näillä aineksilla päivä voi muuta kuin onnistua.

 

Iloista viikkoa toivottaen, 

Pia 

 

 

Ei kommentteja "Temppuilua SuperParkissa"

Kommentoi "Temppuilua SuperParkissa"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

Tällä toimenpiteellä pyritään estämään lomakkeen käyttö roskapostitukseen.

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 
 

 

 
         

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta