Kohteet

Aikuisia ja lapsia rannalla

Piispala

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

p. +358 (0)207 694 300 piispala@piispala.fi www.piispala.fi

Nuorisokeskus Piispala tarjoa liikunnan riemua ja luonnon rauhaa koko perheelle! Kaunis ympäristömme, maistuvat ateriat sekä mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja lepoon takaavat hyvän loman kaikenkokoisissa perheissä.

Lapsi seikkailuradalla

Laajis

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 400 114 157 info@laajis.fi www.laajis.fi/etusivu

Laajis on lasten suosikki ympäri vuoden!

Lapsi syöttää heinää ponille

Puuhapuisto Veijari

Puistotie 1 , 43250 Kolkanlahti

p. 0400 621663 info@puuhapuistoveijari.fi https://puuhapuistoveijari.fi/

Puuhapuisto Veijari on luonnonläheinen ja lämminhenkinen koko perheen kesälomakohde Saarijärvellä. Puiston lukuisat aktiviteetit innostavat liikkumaan ja ympäröivä luonto puolestaan antaa mahdollisuuden pysähtyä ja rauhoittua. Veijarissa pompitaan pomppulinnoissa, tasapainoillaan seikkailuradalla, huristellaan polkuautoilla, melotaan, soudetaan, pyöräillään ja pelataan minigolfia sekä jalkapallobiljardia.

Kaksi henkilöä pelaamassa lasersotaa Megazonessa

Megazone & Prison Island

Sorastajantie 1 A, 40320 Jyväskylä

p. 050 555 8117 jyvaskyla@megazone.fi

Megazone ja Prison Island tarjoavat aktiivista tekemistä, satoi tai paistoi. Jännittävä lasertaistelu Megazonen futuristisella pelikentällä saa adrenaliinin virtamaan ja selliseikkailu Prison Islandissa koettelee sekä älynystyröitä että tiimityötaitoja. Aktiviteettimme sopivat ikään ja kuntoon katsomatta lähes kaikille, joten ota koko perhe mukaan ja tule viihtymään!

Kolme lasta porealtaassa Peurungan kylpylässä.

Peurunka Spa & Resort

Peurungantie 85, 41340 Laukaa

p. 020 751 6300 peurunka@peurunka.fi www.peurunka.fi

Suomen aktiivisimmassa kylpylässä viihtyy koko perhe! Laske huima 130 m vesiliukumäki tai uusin tulokkaamme, 40 m liukumäki, sekä taituroi Wibit-vesikiipeilyradalla. Perheen pienimmät nauttivat lämpimästä vedestä baby bungee-altaalla.

Henkilö istumassa laskettelurinteessä lumilaudan kanssa

Hiihtokeskus Riihivuori

Riihivuorentie 313, 40950 Muurame

p. 0400 167 939 info@riihivuori.fi www.riihivuori.fi

Riihivuoresta löydät loivat ja leveät Itärinteet, joista voivat nauttia niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin laskijat. Uutuutena Itärinteiden yläosaan on rakennettu uusi rinnealue, jossa on kaksi vasta-alkajille ja lapsiperheille sopivaa Somparinnettä ja sompahissi. Riihivuoressa on myös maksuton alkeisrinne ja hiihtokoulu, joka opastaa kaikkia iästä riippumatta rinnelajien pariin. Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat ilmaiseksi kaikissa rinteissä oman huoltajan seurassa!

Artikkelit

Kuva kylpylän altaista

Peurunka Spa & Resortissa viihtyy koko perhe

…säällä asiakkaamme viihtyvätkin varmasti ranta-alueella Vesipuistossa, uimarannalla, suppaillemassa ja Kesäterassilla upeista järvimaisemista nauttien. Rantamaailmassamme on myös vuokrattavissa tynnyrisaunat ja porealtaat yksityiskäyttöön! Kaliste iloitsee. Kuva: Peurunka Peurunkajärven ranta sopii hyvin uimiseen…