Kohteet

Ilmakuva näkötornista talvella

Äänemäki

Torpparintie 1, 44100 Äänekoski

p. 040 0115665 aanemaki.aanekoski@gmail.com https://www.aanekoskenurheilijat.fi/aanemaki/

Äänemäki on monipuolinen ympärivuotiseen liikuntaan sopiva urheilukeskus. Talvisin hyvin huollettuja rinteitä voi laskea suksilla tai lumilaudalla. Perinteisen laskemisen lisäksi rinteestä löytyy Snowpark, jossa on kaksi hyppyriä ja reilit. Perheen pienimmät voivat laskea rinteen yhteyteen rajattua mäkeä pulkalla ja liukureilla. Alueella kulkee talvella lumikenkäreitti ja kesäisin voit tutustua alueeseen merkityillä maastopyöräreiteillä.

Frisbeegolfrata metsässä

Aittovuoren frisbeegolfrata

Rinnetie 20, 41230 Uurainen

Uuraisten koulukeskuksen takaa alkava Disc Golf Park Aittovuori tarjoaa hienon 12 väyläisen frisbeegolf radan jylhissä Aittovuoren ulkoilualueen maisemissa. Rata kiertää Aittovuoren pururadan yhteydessä, välillä pururataan seuraten, osittain metsäisiä väyliä. Disc Golf Park Aittovuori tarjoaa haasteita kokeneimmalle heittäjällä mutta vastavuoroisesti aloittelijallekin onnistumisen iloa. Väylät ovat yhtä lukuun ottamatta par 3 pituisia. Parkkipaikat löytyvät ykkösteen välittömässä läheisyydessä, alueella on kaksi parkkipaikka. Samalla alueella on myös Aittovuori Trail Center joka tarjoaa maastopyöräilijöille mahtavat harrastus mahdollisuudet.

Ihmisiä laskettelemassa talvella

Laajis

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 400 114 157 info@laajis.fi www.laajis.fi/etusivu

Laajis on koko perheen talviaktiviteettien lähikeskus!

Henkilö pyöräilemässä kesällä

Laajis

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 207 436 437 vuokraamo@laajis.fi www.laajis.fi/bikepark

Laajiksessa pääsee pyörällä niin alamäkeen kuin pyöräretkelle!

Nuori henkilö ajamassa potkulaudalla Himoksen pump track radalla

Maauimalan liikuntapuisto

Lukkoilantie 13A , 42100 Jämsä

Maauimalan liikuntapuisto on upea liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava liikuntapuisto keskellä kaupunkia. Maauimalan alueella on mahdollisuus harrastaa koripalloa, rantalentopalloa sekä pienpelikentille sopivia lajeja, kuten boccia ja petanque. Aidatulla monitoimiareenalla pystyy pelaamaan jalkapalloa ja sählyä sekä muita joukkuepelejä. Himos-Jämsän huippusuositulla Pump track-radalla voit tasapainoilla polkupyörillä, BMX-pyörillä, potku- ja skeittilaudoilla sekä rullaluistimilla. Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice – radalla pääset itseksesi treenaamaan mailatekniikkaa, tasapainoilua ja motoriikkaa. Maauimalan alueella on lisäksi uimaranta ja aurinkoterassi, ulkokuntosali, lasten leikkipaikka ja tien toisella puolella lasten suosima Liikennepuisto, josta löytyvät ihan oikeasta liikenteestä tutut liikennevalot, tankkausasema sekä liikenneympyrä. Maauimalan Liikuntapuistossa on aktiviteettia koko perheelle!

Henkilö istumassa laskettelurinteessä lumilaudan kanssa

Hiihtokeskus Riihivuori

Riihivuorentie 313, 40950 Muurame

p. 0400 167 939 info@riihivuori.fi www.riihivuori.fi

Riihivuoresta löydät loivat ja leveät Itärinteet, joista voivat nauttia niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin laskijat. Uutuutena Itärinteiden yläosaan on rakennettu uusi rinnealue, jossa on kaksi vasta-alkajille ja lapsiperheille sopivaa Somparinnettä ja sompahissi. Riihivuoressa on myös maksuton alkeisrinne ja hiihtokoulu, joka opastaa kaikkia iästä riippumatta rinnelajien pariin. Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat ilmaiseksi kaikissa rinteissä oman huoltajan seurassa!

Artikkelit

Kuva kylpylän altaista

Peurunka Spa & Resortissa viihtyy koko perhe

…säällä asiakkaamme viihtyvätkin varmasti ranta-alueella Vesipuistossa, uimarannalla, suppaillemassa ja Kesäterassilla upeista järvimaisemista nauttien. Rantamaailmassamme on myös vuokrattavissa tynnyrisaunat ja porealtaat yksityiskäyttöön! Kaliste iloitsee. Kuva: Peurunka Peurunkajärven ranta sopii hyvin uimiseen…