Kohteet

Revontuli Resortin iglusauna talvella, taivaalla näkyy revontulet.

Revontulen saunat

Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi

p. 014 8448 200 myynti@revontuli.fi https://www.revontuli.fi/fi/sauna/

Revontuli Resortissa Keski-Suomen sydämessä koet unohtumattomia saunaelämyksiä. Puhtaan Iso-Virmasjärven rannassa sijaitsevasta saunamaailmasta löytyvät kauniit saunatilat ulkoporealtaineen. Lisäksi sanojen yhteydestä löytyvät tunnelmalliset takkatuvat, jotka tarjoavat tilat illanviettoihin sekä muihin tilaisuuksiin.

Musiikkia, ruokaa ja ihmisiä Himoksen saunakylässä saunapäivillä kesäaikaan

Saunakylä

Pataniemi 420, 42100 Jämsä

p. 044-5786762 suomen.saunakulttuuri@gmail.com https://www.himosjamsa.fi/saunakyla/

Himos-Jämsän Juokslahdella sijaitseva Saunakylä on matka suomalaisen saunan vuosisataiseen historiaan ja aitoon saunaelämykseen. Vanhimmat savusaunat kertovat suomalaisen saunan historiasta sekä eri alueiden saunarakentamisen perinteestä. Saunakylän yleiset lauantaisaunavuorot alkavat kesäkuussa ja jatkuvat syksyyn, tuolloin Saunakylässä lämpiää useampi savusauna kylvettäväksi. Saunoja voi varata myös yksityiseen käyttöön. Opastetuilla kierroksilla voit tutustua saunan vuosituhantiseen historiaan ja suomalaisen saunan kulttuuriin. Saunakylän toimintaa ylläpitää yleishyödyllinen yhdistys, Suomen Saunakulttuuri ry. Yhdistyksen tavoitteena on säilyttää ja ylläpitää perinteistä suomalaista saunakulttuuria.

Piispalan leirintäalueen metsäinen ranta, jossa kulkee viisi suppailijaa.

Piispala

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

p. 0207 694 300 piispala@piispala.fi www.piispala.fi

Piispalassa mahdollisuudet ohjelmapalveluihin sekä aktiviteetteihin ovat hengästyttävän monipuoliset. Ohjelmiimme kuuluvat elämys- ja seikkailutuokiot luonnossa ja ympäristössämme, ohjattuja liikuntatuokioita monipuolisissa tiloissamme, kädentaidon ja luovuuden sisällöt sekä hyvinvointia tukevat ohjelmapalvelut. Miltä kuulostaisi melonta tai kiipeily, tai rentoutustuokio perinnesaunan löylyissä rantasaunallamme?

Haikusauna

Haikusauna (Kivitasku)

Kivitaskuntie 48, 40950 Muurame

p. 050 523 7740 info@kivitasku.com www.kivitasku.com/haikusauna

Etsitkö elämyksellistä saunomiskokemusta läheltä Jyväskylää luonnonrauhassa? Miksi et saunoisi Kivitaskun Haikusaunassa? Suomalainen haapahirsinen savusauna on eksoottinen, kiehtova ja perinteikäs elämys.

Hotelli Alba

Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä

p. 014 636 311 info@hotellialba.fi www.hotellialba.fi

Finlandia Hotelli Alba on viihtyisä yksityinen hotelli lähellä Jyväskylän keskustaa. Alba sijaitsee Jyväsjärven rannalla Mattilanniemessä, Jyväskylän Yliopiston ja Alvar Aalto museon läheisyydessä. Alban ovelta pääsee helposti Jyväsjärven ympäri kulkevalle Rantaraitille. Ravintolasta, kokoustiloista ja osasta huoneita avautuu kaunis järvimaisema. Kesällä uimaan pääsee hotellin omalta vierasvenelaiturilta ja aamiaisen voi nauttia järvinäköala terassilla. Hotellilla on maksuton parkkialue. Hotellissa on 126 huonetta, joista 10 on saunallisia Junior Suiteja.

Artikkelit