KYSYTTÄVÄÄ?

Antti Huttunen

Antti Huttunen on suositun Retkipaikka-palvelun perustaja, Metsien kätkemän tv-sarjan juontaja jonka intohimo on etsiä ja löytää uusia mielenkiintoisia kohteita.

Maailman suurin savusauna, maailman paras sauna, sauna maan alla… Tässä ovat Keski-Suomen salaiset sauna-aarteet

Keskiviikkona 18. syyskuuta 2019 | Antti Huttunen
Jyväskylän seudulta löytyy kattaus saunoja, joissa perinteinen suomalainen ylellisyys – luonnonrauha, puhtaat vedet ja pehmeä savun tuoksu – näyttäytyy kaikessa kauneudessaan. Listasimme erityyppisille retkiporukoille alueelta seitsemän erilaista ja ihanaa saunataivasta, joiden läheltä löytyy myös valikoima todella hienoja luontoretkikohteita.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus Aiheet: Sauna

5+1 Jyväskylän parasta hiihtopaikkaa

Perjantaina 15. maaliskuuta 2019 | Antti Huttunen
Minulla on ollut viime vuodet tapana pitää suksia mukana talvisilla työreissuilla. Päivän ohjelma on hauska päättää ladulla, kunto kohenee samalla kun pää nollautuu. Siksipä hyvin monenlaiset ladut ovat tulleet tutuiksi ja talviurheilukaupunkina profiloitunut Jyväskylä on tässä suhteessa ollut korkeisiin odotuksiinkin nähden positiivinen yllätys. Hiihtokärpäsen purema on parantumaton oireyhtymä, jonka kuvaan kuuluu kunnon kohetessa pidentyvät lenkit. Siihenpä liittyy Jyväskylän latuverkoston paras piirre. Liikuntapuistoja löytyy eripuolilta kaupunkia. Yhdysladut kytkevät ne toisiinsa kattavaksi verkostoksi, jossa onnistuu vaativampikin laturetki ja matkahiihto, ilman, että samoja maisemia joutuu katselemaan kahdesti. Kaikkiaan Jyväskylän 15 liikuntapuistosta lähtee yli 150 kilometrin latuverkosto ja näiden lisäksi jäätilanteen mukaan jäälatuja 140 km.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus Aiheet: Retkeily ja luonto --- Urheilu

Jyväskylä liikkeessä -blogi

Jyväskylä liikkeessä -blogi tutustuttaa sinut liikunnalliseen Jyväskylään pintaa syvemmältä vaihtuvien kirjoittajien avulla. Blogissa äänessä ovat mm. Jyväskylän seudun omat urheilijat sekä paikalliset luontoretkeilijät.

Kirjoittajat

 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta