KYSYTTÄVÄÄ?

Jasmine Rahkonen

Hei! Olen Jasmine Rahkonen, muuramelainen hyvinvointialan yrittäjä, jonka viikot kuluvat niin jumppaopen hommissa, personal trainerina kuin hieronta-asiakkaiden parissa. Vastapainoksi mielekkäälle ja monipuoliselle asiakastyölleni, lähden mielelläni metsään ja luontoon rauhoittumaan joko koiran tai hevosen kanssa. Elämä on tässä ja nyt, tartun siis usein hetkeen, ja mielestäni se tekee elämästä rikasta sekä kiintoisaa.

Hyvää oloa avannosta

Perjantaina 22. helmikuuta 2019 | Jasmine Rahkonen
Veden lämpötila on pari astetta plussan puolella ja ulkona on pureva pikkupakkanen. Joka kerta kun astelen avantouintikopille mietin: miksi ihmeessä haluan tehdä tämän? Joka kerta avannon reunalla, veden kylmää pintaa katsoessani hoen itselleni, kuinka hullua tuonne meneminen on. Mutta sitten, kuinka voikaan tunne muuttua niin äärilaidasta toiseen, nimittäin välittömästi pulahduksen jälkeen olo on niin euforinen, ettei sitä voi ymmärtää ennen kuin sen itse kokee. Ja tuohon kylmän veden tuomaan hyvän olon tunteeseen jää niin koukkuun, että sitä alkaa haluamaan lisää!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus Aiheet: Retkeily ja luonto --- Urheilu

Jyväskylä liikkeessä -blogi

Jyväskylä liikkeessä -blogi tutustuttaa sinut liikunnalliseen Jyväskylään pintaa syvemmältä vaihtuvien kirjoittajien avulla. Blogissa äänessä ovat mm. Jyväskylän seudun omat urheilijat sekä paikalliset luontoretkeilijät.

Kirjoittajat

 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta