KYSYTTÄVÄÄ?

Jussi Judin

Jyväskyläläinen valokuvaaja, luontoseikkailija ja instagrammaaja, jonka valokuvissa yhdistyy luonnontuntemus ja valokuvaajan ammattitaito.
www.instagram.com/susijussi
www.susijussi.com

Kalareissuun Keski-Suomessa? Tässä viisi paikkavinkkiä

Cccc 4. syyskuuta 2018 | Jussi Judin
Jyväskylä ja Jyväskylän seutu ovat Järvi-Suomea parhaimmillaan. Voisikin sanoa, että täällä ovat järvet tai niitä yhdistävät joet ja kosket aina lähettyvillä, olit sitten vailla urbaania tai erämaista kalastuselämystä.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus Aiheet: Retkeily ja luonto

Näillä vinkeillä otat parempia reissukuvia

Cccc 16. helmikuuta 2018 | Jussi Judin
Tänä päivänä melkein jokainen meistä kantaa mukanaan jonkinlaista kameraa. Kamera tallentaa meidän arkisia askareita, siinä missä ikuistaan lomamatkojen tai muiden reissujen muistot. Voisikin sanoa, että kun kerromme kuulumisia tai muita tarinoitamme, niin kerromme ne yhä useammin kuvin. Kuvaamme paljon, mutta samalla myös vaadimme jatkuvasti eteemme tulevilta kuvilta paljon enemmän.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus Aiheet: Retkeily ja luonto

5 Parasta näköalapaikkaa Jyväskylässä - näillä huipuilla näet upeimmat auringonlaskut

Cccc 8. helmikuuta 2018 | Jussi Judin
Moni Jyväskylässä asuva tunnistaa erään seikan, mihin ei välttämättä kaikilla muiden paikkakuntien asukkailla tunnu riittävän ymmärrystä. Jyväskylässä voisi helposti sanoa olevan tarvetta useammalle kuin yhdelle vaihteelle polkupyörässä. Täällä nimittäin maisema liikkuu sen verran tiuhaan ylös ja alas, että mäet tulevat Jyväskylän kulkijalle nopeasti tutuiksi.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus Aiheet: Retkeily ja luonto --- Suositut nähtävyydet

Paljaspää on helpoin reitti Pohjois-Päijänteen suurten maisemien äärelle

Cccc 31. tammikuuta 2018 | Jussi Judin
Jyväskylän saariston perukoilla on saari, joka kohoaa ylitse muiden. Tämä erikoinen pieni saari pitää sisällään monta erilaista vuorentynkää, ja voidaan sen arvella innoittaneen myös eritoten paikallisia taiteilijoita. Tällä saarella kun tuntuu eläneen useampia eri alojen taitajia, kuten vaikkapa Alvar Aalto, jonka koetaloa on helppo käydä katsomassa samalla reissulla.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus Aiheet: Retkeily ja luonto --- Suositut nähtävyydet

Jyväskylä liikkeessä -blogi

Jyväskylä liikkeessä -blogi tutustuttaa sinut liikunnalliseen Jyväskylään pintaa syvemmältä vaihtuvien kirjoittajien avulla. Blogissa äänessä ovat mm. Jyväskylän seudun omat urheilijat sekä paikalliset luontoretkeilijät.

Kirjoittajat

 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta