KYSYTTÄVÄÄ?

Pia Kojo

Pia Kojo oli Visit Jyväskylän markkinoinnin harjoittelija ja pelaaja JyPK N2-joukkueessa vuonna 2017.

Temppuilua SuperParkissa

Maanantaina 28. elokuuta 2017 | Pia Kojo
Aurinkoisena elokuun päivänä lähdin tallustamaan reippaana kohti Lutakkoa. Paviljongin edessä tapasin uskolliset joukkuetoverini sekä hyvät ystäväni Essin ja Anniinan. Iloisin mielin jatkoimme yhdessä matkaamme SuperParkiin, hetki sitten Jyväskylään avanneeseen sisäaktiviteettipuistoon. Ovella meidät toivotti tervetulleeksi puiston myyntipäällikkö Petri. Hän piti meille pienen esittelykierroksen ja nähdessämme mitä kaikkea kivaa siellä olikaan, emme meinanneet malttaa odottaa että pääsemme itse kokeilemaan!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Kiipeilyä Laajavuoren Seikkailupuistossa

Maanantaina 14. elokuuta 2017 | Pia Kojo
Ja niin koitti päivä kun Tarzan ja kaksi apinaa lähtivät taistelemaan Laajavuoren herruudesta. Vuoren pääsisi valloittamaan vain läpäisemällä huikeita esteitä ja kohtaamalla vuoren suurimman haasteen, Sporttiradan. Selviäisikö tämä hullunkurinen joukko haasteesta, vai joutuisivatko he syömään sanansa ja katoamaan Jyväskylästä ikuisiksi ajoiksi? Kuinka käy, sen voit lukea tästä!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

5 vinkkiä ulkotreenipaikkoihin Jyväskylässä

Keskiviikkona 2. elokuuta 2017 | Pia Kojo
Lue Pian vinkit Jyväskylän parhaisiin ulkotreenipaikkoihin!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Jyväskylä liikkeessä -blogi

Jyväskylä liikkeessä -blogi tutustuttaa sinut liikunnalliseen Jyväskylään pintaa syvemmältä vaihtuvien kirjoittajien avulla. Blogissa äänessä ovat mm. Jyväskylän seudun omat urheilijat sekä paikalliset luontoretkeilijät.

Kirjoittajat

 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta