KYSYTTÄVÄÄ?

Toni Tahvanainen

Olen Toni Tahvanainen, 24-vuotias hyökkääjä JJK:sta. http://www.jjk.fi/toni-tahvanainen/

Rentoutumista Peurungan kylpylässä

Torstaina 15. syyskuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Sokerina pohjalla, kesän viimeisen blogikirjoituksen aiheena, oli tutustuminen upeaan Peurungan kylpylään. Lyhyen, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä sijaitsee upea kylpylähotellikompleksi, josta löytyy monipuolisesti kaikkea. Lomailijalle tämä lomakohde on aikamoinen kultakaivos.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Golfia JyväsGolfissa

Torstaina 4. elokuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Tänään oli vuorossa tutustuminen herrasmieslajien eliittiin, golfiin. Suuntasimme Sippulanniemeen Jyväs-Golfiin, jossa suorastaan huokui tämän lajin arvo ja sen suosio. Oli hieman sateinen sää, mutta se ei näyttänyt haittaavan ketään eikä mitään. Paikalla oli paljon porukkaa, aloittelijoista vakiokasvoihin. Paikka näytti klubeineen ja muine paikkoineen erittäin hienovaraiselta ja herrasmiesmäisyys paistoi pitkälle. Tästä oli tulossa mukava kokemus.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Melontaa Tavinsulassa

Perjantaina 29. heinäkuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Oli lämmin kesäpäivä heinäkuun lopulla ja päätimme lähteä kaverini Joonan kanssa perehtymään melonnan saloihin Tuomiojärven Kivelänrantaan. Tätä varten tarvitsimme tietysti sopivat varusteet sekä ohjeistuksen ja ne olivatkin saatavissa näppärästi erilaisia ulkoaktiviteetteja järjestävältä Tavinsulan ohjelmapalveluyritykseltä. Heti paikalle päästyämme huomasimme, että säiden suosiessa paikka on todella buukattu. Ihmisiä tuli ja meni kanoottien, kajakkien ja sup-lautojen kanssa.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Frisbeegolfia Laajavuoressa

Torstaina 21. heinäkuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Ensimmäisenä lajikokeiluna tutustuttiin frisbeegolfin saloihin. Olin heitellyt kavereiden kanssa muutamia kertoja ennen tätä, joten täysin tuntemattomasta lajista ei ollut kyse. Kuitenkin omat kokemukseni olivat erittäin vähäiset verrattuna meidät perehdyttävään ammattiheittäjään, joka oli aloittanut frisbeegolfin harrastamisen jo 10 vuotta sitten. Opettajasta ei siis ainakaan meidän perehdyttäminen jäänyt kiinni.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

JJK:n Toni Tahvanainen esittäytyy

Torstaina 30. kesäkuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Olen Toni Tahvanainen, 24-vuotias hyökkääjä JJK:sta. Olen Ilomantsista lähtöisin, mutta muutin Joensuuhun heti peruskoulun jälkeen. Olen pelannut yli 100 ottelua miesten ykkösdivisioonaa vuodesta 2010 lähtien Joensuun Jipossa, AC Oulussa ja nyt JJK:ssa...
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Jyväskylä liikkeessä -blogi

Jyväskylä liikkeessä -blogi tutustuttaa sinut liikunnalliseen Jyväskylään pintaa syvemmältä vaihtuvien kirjoittajien avulla. Blogissa äänessä ovat mm. Jyväskylän seudun omat urheilijat sekä paikalliset luontoretkeilijät.

Kirjoittajat

 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta