KYSYTTÄVÄÄ?

Jyväskylä liikkeessä -blogi

Jyväskylä liikkeessä -blogi tutustuttaa sinut liikunnalliseen Jyväskylään pintaa syvemmältä vaihtuvien kirjoittajien avulla. Blogissa äänessä ovat mm. Jyväskylän seudun omat urheilijat sekä paikalliset luontoretkeilijät.

Jos metsään haluat mennä nyt

Cccc 30. tammikuuta 2018 | Ulla Keituri
Ulos polulle, lähelle ja retkelle...mutta minne? Kynnys lähteä voi olla korkea, jos ei ole varma mihin mennä pienelle päiväretkelle tai vaikkapa yhden yön reissulle. Vaihtoehtoja on monia ja sitä monesti unohtaa, ettei retken tarvitse suuntautua kauas ollakseen elämyksiä täynnä.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Temppuilua SuperParkissa

Cccc 28. elokuuta 2017 | Pia Kojo
Aurinkoisena elokuun päivänä lähdin tallustamaan reippaana kohti Lutakkoa. Paviljongin edessä tapasin uskolliset joukkuetoverini sekä hyvät ystäväni Essin ja Anniinan. Iloisin mielin jatkoimme yhdessä matkaamme SuperParkiin, hetki sitten Jyväskylään avanneeseen sisäaktiviteettipuistoon. Ovella meidät toivotti tervetulleeksi puiston myyntipäällikkö Petri. Hän piti meille pienen esittelykierroksen ja nähdessämme mitä kaikkea kivaa siellä olikaan, emme meinanneet malttaa odottaa että pääsemme itse kokeilemaan!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Kiipeilyä Laajavuoren Seikkailupuistossa

Cccc 14. elokuuta 2017 | Pia Kojo
Ja niin koitti päivä kun Tarzan ja kaksi apinaa lähtivät taistelemaan Laajavuoren herruudesta. Vuoren pääsisi valloittamaan vain läpäisemällä huikeita esteitä ja kohtaamalla vuoren suurimman haasteen, Sporttiradan. Selviäisikö tämä hullunkurinen joukko haasteesta, vai joutuisivatko he syömään sanansa ja katoamaan Jyväskylästä ikuisiksi ajoiksi? Kuinka käy, sen voit lukea tästä!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

5 vinkkiä ulkotreenipaikkoihin Jyväskylässä

Cccc 2. elokuuta 2017 | Pia Kojo
Lue Pian vinkit Jyväskylän parhaisiin ulkotreenipaikkoihin!
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Karting autoilu vie mukanaan

Cccc 12. huhtikuuta 2017 | Ida Meriläinen
Edessämme oli vauhdin huumaa, kun Wilhelm Stenbackan kanssa virittelimme virtaviivaisia autoja Jyväskylän Karting Centerin sisäautoradalle. Tehtävä oli selvä, eli ajaa kiemurteleva ja mielenkiintoinen rata mahdollisimman nopeasti, ottaa mutkat tarkasti ja luonnollisesti olla seurakaveria parempi. Kumpi kuljettaja olikaan lopulta nopeampi ja taitavampi?
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Boulderpajan seinällä

Cccc 21. joulukuuta 2016 | Wilhelm Stenbacka
Hiihtäjät ovat tottuneita etenemään pystysuoria seinämiä latua pitkin metsissä ja rinteissä. Tällä kertaa kaksi hiihtäjää pääsi kokemaan pidon merkityksen kiipeilyseinällä. Suuntana oli nimittäin Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Boulderpaja, jossa meitä odotti mielenkiintoinen haaste. Astuimme iltapäivällä Ida Meriläisen kanssa Boulderpajan ovesta sisään valmiina haastamaan itsemme ja Tarzanin-ominaisuutemme kunnolla.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Rentoutumista Peurungan kylpylässä

Cccc 15. syyskuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Sokerina pohjalla, kesän viimeisen blogikirjoituksen aiheena, oli tutustuminen upeaan Peurungan kylpylään. Lyhyen, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä sijaitsee upea kylpylähotellikompleksi, josta löytyy monipuolisesti kaikkea. Lomailijalle tämä lomakohde on aikamoinen kultakaivos.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Golfia JyväsGolfissa

Cccc 4. elokuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Tänään oli vuorossa tutustuminen herrasmieslajien eliittiin, golfiin. Suuntasimme Sippulanniemeen Jyväs-Golfiin, jossa suorastaan huokui tämän lajin arvo ja sen suosio. Oli hieman sateinen sää, mutta se ei näyttänyt haittaavan ketään eikä mitään. Paikalla oli paljon porukkaa, aloittelijoista vakiokasvoihin. Paikka näytti klubeineen ja muine paikkoineen erittäin hienovaraiselta ja herrasmiesmäisyys paistoi pitkälle. Tästä oli tulossa mukava kokemus.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Melontaa Tavinsulassa

Cccc 29. heinäkuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Oli lämmin kesäpäivä heinäkuun lopulla ja päätimme lähteä kaverini Joonan kanssa perehtymään melonnan saloihin Tuomiojärven Kivelänrantaan. Tätä varten tarvitsimme tietysti sopivat varusteet sekä ohjeistuksen ja ne olivatkin saatavissa näppärästi erilaisia ulkoaktiviteetteja järjestävältä Tavinsulan ohjelmapalveluyritykseltä. Heti paikalle päästyämme huomasimme, että säiden suosiessa paikka on todella buukattu. Ihmisiä tuli ja meni kanoottien, kajakkien ja sup-lautojen kanssa.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

Frisbeegolfia Laajavuoressa

Cccc 21. heinäkuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Ensimmäisenä lajikokeiluna tutustuttiin frisbeegolfin saloihin. Olin heitellyt kavereiden kanssa muutamia kertoja ennen tätä, joten täysin tuntemattomasta lajista ei ollut kyse. Kuitenkin omat kokemukseni olivat erittäin vähäiset verrattuna meidät perehdyttävään ammattiheittäjään, joka oli aloittanut frisbeegolfin harrastamisen jo 10 vuotta sitten. Opettajasta ei siis ainakaan meidän perehdyttäminen jäänyt kiinni.
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

JJK:n Toni Tahvanainen esittäytyy

Cccc 30. kesäkuuta 2016 | Toni Tahvanainen
Olen Toni Tahvanainen, 24-vuotias hyökkääjä JJK:sta. Olen Ilomantsista lähtöisin, mutta muutin Joensuuhun heti peruskoulun jälkeen. Olen pelannut yli 100 ottelua miesten ykkösdivisioonaa vuodesta 2010 lähtien Joensuun Jipossa, AC Oulussa ja nyt JJK:ssa...
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

JJK:n Topi Järvinen esittäytyy

Cccc 28. kesäkuuta 2016 | Topi Järvinen
Moro! Mä oon Topi Järvinen, 21-vuotias jalkapalloilija JJK:sta. Oon Jyväskylästä lähtöisin ja täällä koko elämäni asustellut, muutaman kuukauden Norjan reissua lukuun ottamatta...
LUE KOKO KIRJOITUS Lue koko kirjoitus

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta