KYSYTTÄVÄÄ?

VR Group, Juna

Kuva: VR Group

Junalla ja linja-autolla 

Jyväskylä sijaitsee keskellä Suomea, kohtuullisen matkan päässä kaikkialta, joten matka taittuu helposti ja nopeasti junalla tai linja-autolla. Helsingistä pääset Jyväskylään jopa alle 3,5 tunnissa ja Tampereelta 1,5 tunnissa. Ajankohtaiset tarjoukset kannattaa tarkistaa VR:n sivuilta www.vr.fi 

  • Siirry ostamaan liput VR:n verkkokauppaan tästä. Junalipun voit ostaa myös Jyväskylän Matkakeskuksen lipunmyynnistä.
  • VR:n neuvonta, varaukset ja aikataulut p. 0600 41 900 (hinta 1,99 € /vastattu puhelu + pvm, avoinna 7–22) Jyväskylän juna-asemaan voit tutustua tästä.
  • Katso linja-autojen aikataulut ja hinnat tästä.

Matkahuollolla on myös ajoittain tarjoushintaisia lippuja, jolloin pääset matkustamaan Jyväskylään jopa alle 10 eurolla! 

Myös edullinen Onnibus liikennöi Jyväskylään. Onnibussin aikataulut ja hinnat löydät tästä. 

 

Autolla 

Jyväskylään pääset sujuvasti perille myös omalla autollasi. Kaupunki sijaitsee E4-valtatien varrella. Jyväskylään pääsee lisäksi vaikkapa 9-tietä Kuopion tai Tampereen suunnasta. Reissun päällä ollessa matkanteko voi alkaa puuduttaa, jonka vuoksi pitkillä ajomatkoilla on hyvä välillä pysähtyä lepäämään. Se on Jyväskylän seudulla onneksi viihtyisää, sillä lähialueelta löytyy lukuisia elämyksellisiä pysähdyspaikkoja valtateiden varsilta.

Autolla kulkiessasi voit tarkistaa nopeimman tai lyhimmän reitin Jyväskylään internetin eri reittihakupalveluista, esimerkiksi internetin eri reittihakupalveluista, esimerkiksi Googlen karttahakupalvelusta https://www.google.fi/maps/ tai osoitteesta www.fonecta.fi.

Loistava, ympäristöä säästävä ja edullinen vaihtoehto on tietysti kulkeminen kimpassa. Kimppakyytejä lähtee päivittäin. Voit katsoa ilmoituksia osoitteessa www.kimppakyyti.fi tai Facebookin eri kimppakyyti -ryhmistä.

Jyväskylässä auton saa takuuvarmasti parkkiin! Keskustan alueella on lukuisia, hyville paikoille sijoitettuja pysäköintitaloja, joista näkee jo portilta kuinka paljon tilaa kulloinkin on. 

Vinkiksi autoilla liikkuville! Jyväskeskuksen ja Forumin parkkihalleissa veloitukseton pysäköinti sunnuntaisin (Huom! voimassa kauppakeskusten aukioloaikoina, Forum klo 12 – 18 ja Jyväskeskus klo 12 – 22). Katso myös Jyväskylän parhailla paikoilla sijaitsevat Jyväs-Parkin pysäköintitalojen sijainnit, jotka ovat käytössä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tietoa keskustan kadunvarsipysäköinnistä Jyväs-Parkin liikennekartasta.

Jyväskylässä voit myös vuokrata auton, mutta silloin täytyy huomioida, että autoa ajavalta löytyy EU-, ETA- tai sopimusvaltioissa myönnetty ajolupa. Lue lisää Trafin nettisivuilta: https://www.trafi.fi

 

Autonvuokrausmahdollisuuksia:
 

Avis
Vapaudenkatu 73 (Scandic Jyväskylä Station), Jyväskylä, puh. 020 718 1700 (24 h palautusmahdollisuus)
Jyväskylän lentoasema, Lentoasemantie 70, Tikkakoski, puh. 010 436 2320 (24 h palautusmahdollisuus)
www.avis.fi
, reservations (at) avisbudget.fi.


Europcar
Aholaidantie 2, 40320 Jyväskylä, puh. 040 306 2851, www.europcar.fi, jyvaskyla (at) europcar.fi


Itsepalveluautovuokraamo Netcarrent Oy
puh. 050 411 8501, www.netcarrent.fi, asiakaspalvelu (at) netcarrent.fi

 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta