KYSYTTÄVÄÄ?

Pukin konttiin

Jouluun kuuluu ehdottomasti käsin tehdyt joululahjat. Joulumarkkinat Jyväskylän Paviljongissa aloittavat käsitöiden joulumyynnin. Toivolan Vanha Piha muuttuu joulukuun viikonlopuiksi tunnelmalliseksi Joulupihaksi, jossa tapaat käsityöläisiä havukranssein koristelluissa myyntikojuissa, makasiineissa ja Pihan omissa putiikeissa.

Joulukuun toisena viikonloppuna ammattikäsityöläiset ympäri Suomen myyvät tuotteitaan Suomen käsityön museon käsityöläisten joulutorilla. Jyväskylän taidemuseossa avautuu puolestaan jouluinen taidebasaari, jonne keskisuomalaiset eri alojen taitajat tuovat jouluisia teoksiaan ilahduttamaan meitä kaikkia. Kattausta täydentävät vielä harrastajien käsityöt eri järjestöjen joulumyyjäisissä. Jyväskylän joulu kiertyy takaisin Kävelykadulle, kun viikkoa ennen joulua Kävelykatu muuttuu Joulukaduksi.

Jyväskylän Joulukatu

Pe 14.12-La 22.12
Kauppakatu, Jyväskylä

Joulukuussa Jyväskylän Kävelykatu muuttuu Joulukaduksi! Joulukadulla päästään aitoon joulun tunnelmaan ja  kojuista löydät herkut, lahjat ja jouluostokset! 

 

Pop up-myymälät 

Designkavereiden Iloinen joulukauppa

10.11.-22.12.2018
Kauppakeskus Forum, 1.kerros
Aukioloajat: ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-16

Designkavereiden Iloinen joulukauppa kokoaa yhteen ihanimmat kotimaisten merkkien lahjaideat koko perheelle. Mukana on lähes 100 merkkiä ja valikoimasta löytyy niin koruja, vaatteita & asusteita, luonnonkosmetiikkaa, printtituotteita kuin lähiruokaherkkujakin. Kaupalla järjestetään myös erilaisia jouluisia tapahtumia ja työpajoja ja koko aukioloajan kaupalta löytyy lasten puuhapiste.

www.facebook.com/designkaverit/

 

Elämyslahjakauppa 

10.-16.12.2018
Lasikontti Kävelykadulla, Kompassin läheisyydessä 
Aukioloajat: ma-pe 14-18, la-su 12-16

Yllätä jouluna ja hanki lahjakortti kulttuurielämysten pariin! Elämyslahjakaupan tuotteet ovat jyväskyläläisten kulttuuriyhdistysten ja kulttuuritoimijoiden toteuttamia erilaisia kulttuurielämyksiä kuten lahjakortteja tapahtumiin tai kulttuuriharrastuksiin. Tavaran vaihtoehdoksi aineeton lahja – elämyksiä ja elämää!

www.tanssinkeskus.fi/elamyslahjakauppa-aineettoman-palvelun-joulukauppa/

 

Jyväskylän Designtori

15.-16.12.2018
Ilokivi, Keskussairaalantie 2
Aukioloajat: la-su 11-16

Jyväskylän Designtori on kotimaisen muotoilun elämyksellinen myyntitapahtuma, joka kokoaa yhteen kahden päivän aikana noin 50 kotimaista merkkiä. Joulun Designtoria vietetään piparin tuoksuissa tunnelmissa, ja ihanien lahjaideoiden lisäksi ohjelmassa on DJ:n sulosointuja, lasten puuhapiste ja jouluisia herkkuja!

Tule tapaamaan muotoilijoita ja tekemään viime hetken jouluostokset tunnelmalliselle Designtorille!

www.facebook.com/jkldesigntori/

 

Joulutorit,- markkinat- ja myyjäiset

 

Kuohun kylän Joulumarkkinat

Sunnuntaina 16.12 kolmessa eri paikassa:

Kuohun kylätalo klo 11-15 
Kissakartano klo 11-16 
Jyväskylän Metsäranta klo 11-16


Joulupiha

24.11-23.12 
Lauantaisin klo. 10-17 ja sunnuntaisin klo. 11-16
Toivolan Vanha Piha

Joulun alla Toivolan Vanha Piha muuttuu tunnelmalliseksi Joulupihaksi. Tuolloin vanhan ajan pihamiljöössä voi aistia todellisen joulun tuntua. Joulupihan havukranssein koristelluista myyntikojuissa, makasiineissa ja Pihan omissa putiikeissa on tarjolla laadukkaita käsityötuotteita ja jouluherkkuja.

Myös Keski-Suomen museon käsityöläismuseot pukeutuvat 1800-luvun lopun joulutunnelmaan. Tarjolla on lisäksi erilaista oheisohjelmaa päivittäin. 

www.vanhapiha.fi/tapahtumat/joulupiha/

 

 

Lahjavinkkejä

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Takaisin alkuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 
         

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta