Peurunka Spa & Resort

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Peurunka Spa & Resortin matkailualue Laukaassa on aktiivisen ja hemmottelua kaipaavan ykköskohde, joka sopii niin aikuisille kuin lasten kanssa matkustaville. Kylpylän lisäksi alueelta löytyy tekemistä ympäri vuoden niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Kylpylä ja majoitus

Peurunka Spa & Resortin kylpyläaltaissa viihtyvät kaiken ikäiset. Sopivia altaita löytyy niin lapsille kuin hemmottelua hakeville. Vauhtia kylpyläpäivään tuovat kaksi vesiliukumäkeä, joilla on mittaa hurjat 130 ja 40 metriä. Välillä on mukava käydä lämmittelemässä ja rentoutumassa saunoissa.

Majoittumiseen vaihtoehtoja löytyy viihtyisistä hotellihuoneista, huoneistoista tai lomamökeistä.

Kuva: Peurunka

Aktiviteetit Peurunka Spa & Resortissa

Peurunka Spa & Resortin upea ympäristö tarjoaa hienot puitteet luontoretkille ja erilaisille aktiviteeteille kaikkina vuodenaikoina. Kesällä houkuttelevat esimerkiksi uimaranta, suppailu ja fatbike-pyöräily sekä uusi Rantamaailma, jossa on Vesipuisto, saunamaailma ja lähes 300 m2:n kokoinen kesäterassi upealla järvinäköalalla. Lähellä sijaitsevat myös luonnonkauniin Peurunka Golfin väylät. Talviaikaan Peurungassa viihdytään muun muassa hyvin hoidetuilla hiihtoladuilla, pulkkamäessä, lumikenkäilyn parissa tai jäähallissa luistellen.

Kylpylän lisäksi Peurunka Spa & Resortissa on tarjolla myös muita sisäaktiviteetteja, kuten kuntosali ja keilahalli. Ryhmille on saatavilla monipuolisesti erilaisia elämyksiä saunajoogasta jousiammuntaan.

Kuva: Peurunka

Peurunka Spa & Resortin ravintolat ja tapahtumat

Peurunka Spa & Resortin kylpylähotellissa on kolme ruokaravintolaa. Á la carte -ravintola Peurankellossa tarjoillaan sesongin herkuista upeassa järvimaisemassa. Pata & Pannu -ravintolassa herkutellaan runsaalla aamiaisella, lounas- ja päivällisaikaan kotiruoalla. Bistro Nemossa vatsat saa nopeasti täyteen esimerkiksi burgereilla, pizzalla ja salaatilla.

Peurunka Spa & Resortissa tapahtuu ympäri vuoden. Kotimaan huippuartistit viihdyttävät yleisöä Peurunka Areenalla ja Peurunka Live Klubilla. Apollo Barissa puolestaan raikaa karaoke.

Kuva: Peurunka

Peurunka Spa & Resortin lähiympäristö

Reilun viiden minuutin ajomatkan päässä Peurunka Spa & Resortista, Kuusaan koskimaisemissa sijaitsee tunnelmallinen Varjolan matkailutila. Varjolassa rentoudut saunoen ja viihdyt elämyksellisten aktiviteettien parissa – valinnanvaraa on koskenlaskusta kalastukseen ja arktiseen kelluntaan. Yöunet sujuvat makoisasti esimerkiksi Varjolan koskisviiteissä, Riihihuoneissa tai mökeissä.

 

Kuva: Julia Kivelä

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kaksi henkilöä kävelee HimosLomien mökin edustalla talvella.

Himoksen matkailualue