Piispalan matkailualue

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Piispalassa voit viettää pidemmän loman tai piipahtaa ohikulkumatkalla lounaalle tai viihtymään hetkeksi aktiviteettien pariin. Luonnonläheisestä Piispalasta löydät hyvän loman elementit niin omatoimiseen lomailuun kuin ryhmille: laadukkaat majoitustilat ja runsaan määrän aktiviteetteja kaikkiin vuodenaikoihin. Kannonkoskella sijaitseva Piispala on yhteiskunnallinen yritys ja Green Key -sertifikaatin ja Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Aktiviteetit Piispalassa

Piispalassa viihdyt niin omatoimisten kuin ohjattujen aktiviteettien parissa kaikkina vuodenaikoina. Piispalasta löydät muun muassa uima-, jää- ja keilahallin, kuntosalin, loistavat puitteet erilaisiin vesiaktiviteetteihin, vuokrattavia fatbike-pyöriä ja talvikauteen vuokrattavia lumikenkiä. Tarjolla on myös esimerkiksi ohjattuna liikuntatuokioita, kädentaitoihin ja luovuuteen liittyviä aktiviteetteja.

Pieneläinkoti Pihkassa pääset tutustumaan vierailuaikoina hellyttäviin eläimiin. Pihkassa asustaa poneja, vuohia, marsuja ja chinchilloja sekä silkkikanoja.

Kuva: Piispala

Majoitus ja ruokailu Piispalassa

Piispalassa majoittumiseen on tarjolla rivitalohuoneistoja, puukerrostaloja, paritaloja ja mökkejä. Piispalassa majoitut luonnonläheisesti, mutta silti kaikki Piispalan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä majoitustiloista.

Lounasta ja päivällistä on tarjolla niin Piispalassa majoittuville kuin ohikulkumatkalla oleville. Ryhmille ruokailut voidaan tarjota vaikkapa luonnon yhteydessä retkellä. Raaka-aineet tulevat mahdollisuuksien mukaan läheltä, ja suurin osa leivistä leivotaan Piispalan omassa leipomossa. Piispalan vastaanotossa on

Kuva: Taina Ristikivi / Piispala

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kaksi henkilöä kilistelemässä Peurungassa.

Peurungan matkailualue