KOTO Designmarket

KOTO Designmarket logo Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan
Kuva: Emma Kautto

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

1 min

Yliopistonkatu 32
40100 Jyväskylä
p. 040 187 6694
info@kotodesignmarket.fi
www.kotodesignmarket.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 10.4°C Pilvistä, klo 18:18

KOTO Designmarket

Koto Designmarket avattiin keväällä 2018 kolmen nuoren naisyrittäjän voimin. Kotimaisen designin liikkeemme löydät Jyväskylän ydinkeskustasta Yliopistonkadulta, ja verkkokauppa palvelee sinua 24/7.

Koto perustettiin tukemaan kotimaisen muotoilun yrityksiä, jotta heidän tuotteitaan löytyisi helposti ja laajalla valikoimalla myös Jyväskylästä. Valikoimassamme on sesongista riippuen noin 60 pienempää ja isompaa yritystä, tunnetumpia brändejä ja uusia löytöjä sopivassa suhteessa. Valikoimasta löytyy tarjonnan mukaan vaatteita ja asusteita sekä aikuisille että lapsille, ja kaikkea ihanaa kotiin tai lahjaksi.

Koton nimi tulee sanoista kotimainen & kotoisa, eli juuri niitä asioita joita haluamme edustaa. Suhtaudumme intohimoisesti kotimaiseen designiin, ja haluamme että tunnet aina olosi tervetulleeksi, kuin olisit saapunut vierailulle kotoomme. <3

Liikkeen loungessa Kotokulmassa voit viettää rauhallisen hetken päivän keskellä – tai vaikkapa etätöitä tehden, nautiskellen espressopohjaisia kahvejamme, joiden pavut jauhamme varta vasten sinulle. Vaihtoehtoisesti voit hemmotella itseäsi pannullisella lempeää paikallisen Teeleidin teetä. Juomat saat halutessasi myös mukaan!

Järjestämme Kotossa erilaisia pieniä tapahtumia, joista löydät ajankohtaisimmat tiedot Facebookista. Voit myös varata private shopping -illan ryhmille.

Meille ovat tervetulleita myös ystävälliset ja sisäsiistit karvaiset kaverit!

Muita samasta sijainnista

Hotelli Milton

Lue lisää kohteesta Hotelli Milton

Sohwi

Lue lisää kohteesta Sohwi

Ravintola Harmooni

Lue lisää kohteesta Ravintola Harmooni