Koto Hotelli Pihtipudas

Koto Hotelli Pihtipudas logo

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

96 min

Keskustie 2
44800 Pihtipudas

Paikallinen sää

Lämpötila: -16.5°C Melko pilvistä, klo 21:20

Koto Hotelli Pihtipudas

Koto Hotellissa yövyt laadukkaasti keskellä Suomea. Huoneidemme sisustus on kotoisan tyylikäs, ja ikkunoista avautuu rauhallinen kylänraitti. Kaikissa huoneissa on kylpyhuoneen lisäksi älytelevisio, jääkaappi, kahvia ja teetä sekä ilmainen wifi. Hotellivieraiden käytössä on sauna. Pysäköinti on ilmaista hotellin edessä olevalla pysäköintialueella. Kävelymatkan päästä hotellissa on upeat ulkoilureitit, liikuntapuisto, vesistöt, luontopolut ja eloisan kylän palvelut. Koto Hotellissa yövyt turvallisesti ja halutessasi kontaktittomasti. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista 24/7 automaattisen avainkarusellimme avulla, kun varauksesi on vahvistettu ja maksettu. Kabinettimme on valoisa ja inspiroiva paikka 2-15 hengen kokouksille, ja kuitukaista takaa vahvat yhteydet.

Ravintolassamme Koto Bistrossa nautit puhtaista lähiraaka-aineista valmistettua, maukasta ruokaa. Runsas buffet-aamiaisemme varmistaa hyvän alun päivällesi.

Lapset huomioitu

Ravintolassamme on lapsille puuhastelupaikka, joten vanhemmat saavat nauttia ateriansa rauhassa. Petaamme myös ennakkotilauksesta huoneeseen vauvansängyn veloituksetta.

Lemmikit sallittu

Koirat ovat tervetulleita yöpymään Koto Hotelliin. Kaksi huonettamme on lemmikkiystävällisiä, joten lemmikkihuoneen saatavuus on aina varmistettava hotellista etukäteen.

Muita samasta sijainnista

Kaksi koiraa juoksee järvenjäällä

Päivärannan Tila

Lue lisää kohteesta Päivärannan Tila