Löytänän kesäteatteri

Löytänän kesäteatteri logo

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

1 t 30 min

Rinteentie 19
44730 Viitasaari

Paikallinen sää

Lämpötila: 6.5°C Pilvistä, klo 03:20

Löytänän kesäteatteri

Kesän 2022 kulttuuriteko Viitasaarella jatkaa riemukulkuaan!

Suomen Kansallisteatterin näyttelijän Juha Variksen perustama Löytänän kesäteatteri Viitasaarella saa toisen ensi-iltansa kesällä 2023. Kesällä 2022 suuren suosion ja paljon näkyvyyttä saanut Löytänän kesäteatteri jatkaa tutulla ryhmällä.

Pieneltä Löytänän kylältä kotoisin oleva Varis on kerännyt ympärilleen alun alkaen kovanluokan ammattilaisten ryhmän. Kollegat Kansallisteatterista, Pirjo Määttä, Heikki Pitkänen ja Helena Vierikko, pääsevät näyttämään ammattitaitonsa jälleen ensi kesänä. Luvassa on laadukasta ammattiteatteria, joka saa nauruhermot väräjämään ja kyyneleet silmäkulmiin.

Upeissa järvimaisemissa katetun 300 paikkaisen katsomon suojissa ja Löytänän kyläseuran taikomien ja kehuttujen väliaikatarjoilujen siivittämänä luvassa on mitä miellyttävin teatterikokemus ammattilaisten seurassa.

Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin!

Ajantasaista tietoa kesäteatterin edesottamuksista löydät meidän Facebook-sivuiltamme. Tulevan kesän ryhmävarauksia ja muita yhteydenottoja otetaan vastaan osoitteessa: loytanankesateatteri@gmail.com

 

 

Muita saman tyyppisiä

Neljä henkilöä ajaa resiinalla soittimet käsissään.

Jyväskylä Sinfonia

Lue lisää kohteesta Jyväskylä Sinfonia