Megazone & Prison Island

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

10 min

Sorastajantie 1 A
40320 Jyväskylä
p. 050 555 8117
jyvaskyla@megazone.fi

Paikallinen sää

Lämpötila: 9.3°C Pilvistä, klo 09:46

Megazone & Prison Island

Megazone ja Prison Island tarjoavat aktiivista tekemistä, satoi tai paistoi. Jännittävä lasertaistelu Megazonen futuristisella pelikentällä saa adrenaliinin virtamaan ja selliseikkailu Prison Islandissa koettelee sekä älynystyröitä että tiimityötaitoja. Aktiviteettimme sopivat ikään ja kuntoon katsomatta lähes kaikille, joten ota koko perhe mukaan ja tule viihtymään!

Megazonessa pelaajat saavat ylleen huipputekniset liivit ja pelin tarkoituksena on kerätä pisteitä ampumalla toisten pelaajien liiveissä olevia osumakohtia sekä tuhoamalla vastustajien tukikohtia. Peliareenana toimii UV-valoin valaistu labyrinttimainen kenttä. Lue lisää Megazonesta tästä!

Prison Island ei ole perinteinen pakohuone vaan sieltä löytyy 20 erillistä huonetta, joissa jokaisessa on oma lyhyt tehtävänsä. Osa tehtävistä vaatii päättelykyvyn lisäksi jonkin verran fyysisyyttäkin. Huoneita kierretään valitun peliajan puitteissa ja kerätään niistä pisteitä. Lue lisää Prison Islandista tästä!

Megazonea suosittelemme 7-vuotiaista ylöspäin ja Prison Islandissa 10-vuotiaat pärjäävät keskenään. Mikäli mukana on pienempiä, suosittelemme myös aikuisen osallistumista peliin.

Muita saman tyyppisiä

Lapsi ja aikuinen laskemassa kylpylän liukumäkeä

Peurunka Spa & Resort

Lue lisää kohteesta Peurunka Spa & Resort
Kolme lasta ui AaltoAlvarissa Jyväskylässä.

AaltoAlvari

Lue lisää kohteesta AaltoAlvari
Kaksi lasta Suomen käsityön museossa.

Suomen käsityön museo

Lue lisää kohteesta Suomen käsityön museo
Karting-autoja Karting Centerissä Jyväskylässä.

Jyväskylä Karting Center

Lue lisää kohteesta Jyväskylä Karting Center