Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

52 min

Kangasmannilantie 18
42700 Keuruu

Paikallinen sää

Lämpötila: -4.3°C Pilvisyystietoa ei saatu, klo 09:20

Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot on risteilyt Keurusselkä-järvellä vuodesta 1986 lähtien. Laiva on ns. näköisalus 1800 luvun lopulla Keurusselkä-järvellä liikennöineestä samannimisestä laivasta. Tämä alkuperäinen laiva on vuosisadan vaihteessa romutettu.

Siipirataslaivalla palvelee kahvio-ravintola tarjoten pientä purtavaa. Tilausristeilyillä laivalla on mahdollisuus myös ruokailuun.

Laivalla on mahdollisuus liikennöidä kotisatamastaan Keuruun keskustan tuntumasta Ahtolan satamasta Hotelli Keurusselän rantaan. Tämä n. tunnin matka onkin reiteistä suosituin.

Muita laitureita löytyy Keuruulta Camping Nyyssänniemestä sekä järven eteläpäässä sijaitsevasta Mänttä-Vilppulan Taidekaupungista Myllyrannasta.

Laiva ajaa sesonkiaikana aikataulullisia reittivuoroja sekä tilauksesta touko-syyskuun aikana. Lisäksi laivalla järjestetään teemaristeilyjä musiikin, hyvän ruuan ja tarinoiden parissa.
Laiva on suosittu ryhmämatkailijoiden keskuudessa ja sen voi tilata perhejuhlia, kokouksia ja muita tapaamisia varten. Laivaan mahtuu max. 125 asiakasta.

Muita samasta sijainnista

Kota ja näköalatorni metsässä

Himmaan Huippu

Lue lisää kohteesta Himmaan Huippu
Keuruun vanha kirkko ulkoa päin, jonka edessä seisoo henkilö mustassa hatussa

Keuruun vanha kirkko

Lue lisää kohteesta Keuruun vanha kirkko
Vanha Keuruu ulkoa päin.

Vanha Keuruu

Lue lisää kohteesta Vanha Keuruu

Keuruun kirkko

Lue lisää kohteesta Keuruun kirkko