AaltoAlvari

”AaltoAlvari uima-altaineen ja kuntosaleineen on loistava kohde!” -asiakaspalaute

Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari tarjoaa upeat mahdollisuudet monipuoliseen vesiliikuntaan, rentouttaviin kylpyläpalveluihin sekä kilpauinnin harrastamiseen. 50 m allas sopii niin kuntouintiin kuin kilpailuihin. Käytössä on myös arkkitehti Alvar Aallon suunnitteleman vanhan puolen 25 m allas hyppytorneineen, joiden lisäksi nykyaikaisen kylpylän palveluihin sisältyvät iso lastenallas, koski- ja aaltoaltaat sekä vesiliukumäet ja hieromasuihkut. Uimahalli- ja kylpyläpalvelujen ohella AaltoAlvari tarjoaa asiakkailleen valoisan kuntosalin, seniorikuntosalin, aaltosalin, takkahuoneen ja kahviopalvelut.

Uimahallipalveluja Jyväskylässä tarjoaa myös idyllinen uimahalli Wellamo Vaajakoskella.

Lisätietoja aukioloajoista täältä. Tutustu myös edulliseen perhelippuun, jolla 1-2 aikuista ja 1-3 lasta pääsee polskimaan 21 € hintaan.

Saapumisohje

Etäisyys keskustasta noin 1,5km. (Kauppakatu – Yliopistonkatu – Voionmaankatu – Pitkäkatu ). Katutasossa sekä viereisellä hiekkakentällä on asiakkaille 3h parkkikiekkopaikkoja. Uimahallin etupihalla on 3 invapysäköintipaikkaa. Uimahallin oven eteen pääsee myös ajamaan autolla. Julkisen liikenteen palveluista lähimmäksi AaltoAlvaria vievät esimerkiksi linja-autolinjat 1, 3, 18K, 25 ja 27. Pysäkki: Pitkäkatu 1.

Yhteystiedot

Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä
p. 014 266 4296
liikunta.aaltoalvari@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/aaltoalvari