Jump Park

”Vuoden parhaat pomput muksuille” 
– Tiina (2 lapsen äiti)

”Vietettiin 10v kaverisynttäreitä tänään Jump Parkissa, paikka oli perheellemme uusi tuttavuus ja voin lämpimästi suositella!”
– Sanna

Hauskanpitoa, pelaamista ja treeniä ihan kaikille!

Jump Parkin trampoliinimaailmassa pääset temppuilemaan, hyppimään juustomereen sekä kipuamaan ylös tramppaseinäämme! Vanhemmat voivat käyttää myös edullisesti kuntosaliamme samalla, kun lapset ovat hauskanpidossa. Meillä voit viettää myös liikunnalliset ja ikimuistoiset synttärijuhlat, joista ei vauhtia puutu. Jump Parkissa riittääkin tekemistä niin lapsille kuin aikuisille!

Syntymäpäivä- ja yritysryhmien aikaan trampoliinimme ovat yksityiskäytössä. Muina aikoina trampoliinimme ovat auki kaikille asiakkaillemme ilman ajanvarausta! Vapaisiin aikoihin pääset tutustumaan osoitteesta www.jumppark.fi/jyvaskyla

Uutuutena hallistamme löytyy kaksi upouutta padelin nelinpelikenttää ja yksi kaksinpelikenttä. Hauskaan ja vauhdikkaaseen padeliin saat halliltamme mailat ja pallot veloituksetta lainaan. Padel-kenttiemme hintoihin ja vapaisiin aikoihin pääset tutustumaan osoitteessa www.jumppark.fi

Saapumisohje

Jump Park sijaitsee Seppälänkankaalla osoitteessa Yritystie 5, noin kuuden kilometrin päästä Jyväskylän keskustasta. Meille pääsee kätevästi sekä omalla autolla että bussilla. Tutustu bussiaikatauluihin tarkemmin täältä. Pihassamme on ilmainen pysäköinti.

Yhteystiedot

Jump Park
Yritystie 5
40320 Jyväskylä
p. 044 977 3717
www.jumppark.fi