Megazone & Prison Island

Megazone ja Prison Island tarjoavat aktiivista tekemistä, satoi tai paistoi. Jännittävä lasertaistelu Megazonen futuristisella pelikentällä saa adrenaliinin virtamaan ja selliseikkailu Prison Islandissa koettelee sekä älynystyröitä että tiimityötaitoja. Aktiviteettimme sopivat ikään ja kuntoon katsomatta lähes kaikille, joten ota koko perhe mukaan ja tule viihtymään!

Megazone & Prison Island/Petteri Kaakinen

Megazonessa pelaajat saavat ylleen huipputekniset liivit ja pelin tarkoituksena on kerätä pisteitä ampumalla toisten pelaajien liiveissä olevia osumakohtia sekä tuhoamalla vastustajien tukikohtia. Peliareenana toimii UV-valoin valaistu labyrinttimainen kenttä.

Megazone & Prison Island/Petteri Kaakinen

Prison Island ei ole perinteinen pakohuone vaan sieltä löytyy 20 erillistä huonetta, joissa jokaisessa on oma lyhyt tehtävänsä. Osa tehtävistä vaatii päättelykyvyn lisäksi jonkin verran fyysisyyttäkin. Huoneita kierretään valitun peliajan puitteissa ja kerätään niistä pisteitä.
Megazonea suosittelemme 7-vuotiaista ylöspäin ja Prison Islandissa 10-vuotiaat pärjäävät keskenään. Mikäli mukana on pienempiä, suosittelemme myös aikuisen osallistumista peliin.

Kuva: Megazone & Prison Island/Petteri Kaakinen

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee Seppälänkankaalla, muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta Laukaan suuntaan. Meidät löytää Sorastajantie 1:n alapihalta (jossa myös esim. Tokmanni) Laukaantien vieressä sijaitsevasta kellertävästä rakennuksesta. Busseista 41 pysähtyy hallin vieressä olevassa risteyksessä.

Yhteystiedot

Megazone & Prison Island Jyväskylä

Sorastajantie 1 A
40320 Jyväskylä

puh. 050 555 8117
jyvaskyla@megazone.fi
jyvaskyla@prisonisland.fi