Peurunka

”Tänne tullaan uudestaan! Koko perhe viihtyi kylpylässä erittäin hyvin. Siisti paikka.”

-Miia, neljän hengen perhe

Suomen aktiivisimmassa kylpylässä viihtyy koko perhe! Laske huima 130 m vesiliukumäki tai uusin tulokkaamme, 40 m liukumäki, sekä taituroi Wibit-vesikiipeilyradalla. Perheen pienimmät nauttivat lämpimästä vedestä baby bungee-altaalla.

Upean revontuliteemaisen kylpylän lisäksi meiltä löytyy valtavasti koko perheelle sopivia liikuntamuotoja. Erilaiset sisä- ja ulkoliikunnan muodot, kuten hohtokeilaus ja frisbeegolf, pitävät pienten liikkujien energiatasot korkealla kaikkina vuodenaikoina. Upea järvimaisema tuo oman lisänsä luontoliikunnan mahdollisuuksina upeine ulkoilureitteineen. Pihapiirissä sijaitseva jäähalli mahdollistaa jääurheilun luistelusta curlingiin. Uudistuneen ravintolamaailman lasten listan herkut maistuvat liikunnan ja kylpylässä pulikoinnin jälkeen. Myös pienen ruokailijan tarpeet astioineen, tuoleineen sekä leikkipaikkoineen on huomioitu.

Herkuttele Peurungan uudistuneessa ravintolamaailmassa.

Majoitu mukavasti perheenä Peurantähti-huoneistohotellissa.

Saapumisohjeet

Peurunka sijaitsee n. 25 km päässä Jyväskylästä osoitteessa Peurungantie 85. Helpoiten paikalle pääsee omalla autolla, mutta myös paikallisliikenteen bussit kulkevat kätevästi keskustasta suoraan Peurungan etuovelle, joka on samalla myös linjan päätepysäkki. Katso bussiaikataulut tästä.

Yhteystiedot

Peurungantie 85, 41340 Laukaa
p. 020 751 6300
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi
Peurungan verkkokauppaan