Lemmikkiystävälliset majoituspaikat Jyväskylän seudulla

Lemmikin kanssa majoittuminen sujuu mukavasti Jyväskylän seudun majoituskohteissa. Kokosimme yhteen lemmikkiystävällisimmät majoituspaikat joissa voit huoletta levähtää eläinystäväsi kanssa.

Jyväskylä

Finlandia Hotelli Alba

Finlandia Hotelli Albassa pääsee majoittumaan Jyväskylän elävästä kaupungista samalla järvimaisemasta nauttien. Albassa saa majoittua eläinten kanssa niissä Standard- ja Economy-huoneissa, jotka eivät ole allergiahuoneita. Tiedossa on myös täydelliset lenkkimaisemat, sillä Alba sijaitsee aivan Jyväsjärven rannalla, Rantaraitin varrella. Lisämaksu lemmikistä 15€/vrk.

Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
www.hotellialba.fi

Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandra on oiva kohde mikäli kaipaa laadukasta hotellia aivan Jyväskylän keskustasta, läheltä Matkakeskusta. Alexandrasta voi parissa minuutissa suunnata Jyväskylän keskustan palveluihin tai Lutakon satama-alueelle kävelylle. Lisämaksu lemmikistä 15€/vrk.

Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/sokos-hotel-alexandra

Scandic Jyväskylä City

Scandic Jyväskylä City Jyväskylän ydinkeskustassa on sijainniltaan loistokohde, lähellä Matkakeskusta ja Jyväskylän keskustan palveluita. Hotellissa saa majoittua eläinten kanssa osassa Standard-huoneista. Lemmikkivaraukset on aina vahvistettava vastaanoton kanssa. Lisämaksu lemmikistä 20€/vrk.

Väinönkatu 3, Jyväskylä
www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-jyvaskyla-city

Forenom Hostelli

Forenom Hostelli tarjoaa edullista ja pitkäaikaisempaakin majoitusta Jyväskylän ydinkeskustassa. Forenomissa saa majoittua eläinten kanssa, mutta lemmikkihuoneita on rajallinen määrä. Ydinkeskustassa sijaitsevasta hostellista pääsee näppärästi lenkille Harjun kuntoradalle tai Rantaraitille. Lisämaksu lemmikistä 9,50€/vrk.

Kauppakatu 20, Jyväskylä
www.forenom.com/fi/hostellit/jyvaskyla/forenom-hostel-jyvaskyla/214/

Outdoor Hostel Laajis & Urban Caravan

Outdoor Hostel Laajis & Urban Caravan sijaitsevat oivalla paikalla Laajavuoren monipuolisten ulkoilumaastojen ja aktiviteettien äärellä, neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Hostellista löytyy lemmikkieläinhuoneita ja eläimien kanssa voi majoittua myös Caravan-alueella. Eläinten pääsy Caravan-alueen huoltorakennukseen on kuitenkin kielletty.

Laajavuorentie 15, Jyväskylä
www.laajis.fi/outdoor-hostel-laajis

Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori kylpylöineen Outdoor Hostel Laajiksen, Urban Caravanin ja Laajavuoren aktiviteettien välittömässä läheisyydessä tarjoaa majoitusta myös lemmikkieläinten kanssa matkaaville. Koiravieraat saavat oman tervetuliaispussin. Lemmikkieläinhuoneita on rajoitetusti. Lisämaksu lemmikistä 20€/vrk.

Laajavuorentie 30, Jyväskylä
www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-laajavuori

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljongissa Lutakossa, Matkakeskuksen ja Lutakon Sataman läheisyydessä saa majoittua eläinten kanssa kaikissa huonetyypeissä paitsi Solo Supreme- ja Solo Ultimate Terrace -huoneissa. Sokos Hotel Paviljongista pääsee kätevästi suoraan Rantaraitille, Jyväsjärven rantaan lenkkeilemään. Lisämaksu lemmikistä 15€/vrk.

Lutakonaukio 10, Jyväskylä
https://www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki

Hotelli Verso

Hotelli Verso Jyväskylän ydinkeskustassa tarjoaa urbaania kaupunkimajoitusta myös citykoirille. Huonetta varattaessa on varmistettava lemmikkihuoneiden saatavuus, sillä niitä on rajattu määrä. Hotelli Versosta on helppo ja nopea käydä lenkkeilemässä Harjun, Rantaraitin tai Tourujoen alueella.

Kauppakatu 35, Jyväskylä
www.hotelliverso.fi

Tähtelä

Tähtelä tarjoaa kesäaikaan majoitusta Päijänteen rantamaisemissa Jyväskylän Korpilahdella, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Tähtelässä on muutamia rivitaloasuntoja joissa saa majoittua eläinten kanssa. Paikka soveltuu loistavasti luonnonläheisen majoituksen ystävälle, joka tahtoo nauttia rauhallisesta paikasta lemmikkinsä kanssa. Lisämaksu lemmikistä 25€/vrk, jos mukana on useampi kuin yksi lemmikki.

Tähtiniementie 26, Jyväskylä
www.tahtela.fi

Time Hostel & Apartments

Time Huoneistoissa ympäri Jyväskylän keskustaa pääsee majoittumaan lemmikkinsä kanssa ja elämään hetken kuin paikallinen. Huoneistot ovat kalustettuja asuinhuoneistoja tavallisissa asuintaloissa Jyväskylän keskustassa. Huoneistoissa voi asua lyhyt -tai pitkäaikaisesti, sillä ne sopivat myös väliaikaiseksi vuokra-asunnoksi työn tai muun väliaikaisen tarpeen ajaksi. Time Hostellin puolella Vaasankadulla ei ole lemmikkihuoneita.

Vaasankatu 29, Jyväskylä
www.timehostel.fi

Matkailutila Surkeenjärvi

Kauniissa keskisuomalaisessa maalaismaisemassa sijaitseva Matkailutila Surkeenjärvi tarjoaa majoittumiseen luonnonläheisen paikan, jossa myös eläinystävän mieli lepää. 40 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitsevalla Surkeenjärvellä saa majoittua eläinten kanssa ilman lisämaksua.

Surkeenjärventie 170, Jyväskylä
www.matkailutilasurkeenjarvi.fi

Ränssin Kievari

Ränssin Kievarin majoituspalvelut sijaitsevat järven rannassa, mahtavassa maalaismaisemassa noin 20 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Ränssin Kievarissa on myös Kesäteatteri ja laajat aktiviteettimahdollisuudet sekä kesäisin että talvisin. Majoittujan käytössä on myös savu- ja rantasauna sekä palju upean järvimaiseman äärellä. Aitassa on yksi huoneisto, johon saa majoittua eläinten kanssa. Lemmikkihuoneiston varaustilanne on tarkistettava soittamalla etukäteen.

Kuikantie 340, Jyväskylä
www.ranssinkievari.fi

Laukaa

Peurunka

Kylpylähotelli Peurunka on koko perheen suosikkikohde Laukaan huikeiden ulkoilumaastojen läheisyydessä. Peurungassa saa majoittua eläinten kanssa päärakennuksen lemmikkihuoneissa sekä muutamassa Peurunkapihan rivitalojen huoneista. Lemmikkihuoneeseen sisältyy tassupyyhe, peitto ja vesikuppi. Päärakennuksen lemmikkihuoneet sijaitsevat siten, että niistä on helppo lähteä ulkoilemaan Peurungan ympäristöön lemmikin kanssa. Eri mittaisia reittejä pitkin pääsee myös upeille näköalapaikoille. Lisämaksu lemmikistä 20€/vierailu.

Peurungantie 85, Laukaa
www.peurunka.fi

Varjolan tila

Varjolan tilan tunnelmallisessa koskimiljöössä maaseudun rauhassa viihtyvät myös lemmikit. Majoitustilat sijaitsevat luonnon keskellä ja lähialueelta löytyy hyvät maastot koiran kanssa ulkoiluun. Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on oma ulkoterassi sekä sisäänkäynti suoraan ulkoa, mikä tekee lemmikin kanssa liikkumisesta helppoa. Koiran kanssa voi lähteä seikkailemaan esimerkiksi aivan Varjolan vierestä kulkevalle Metsoreitille. Lisämaksu lemmikistä 10€/huone.

Vilppulantie 51, Laukaa
www.varjola.com

Hotelli Vuolake

Hotelli Vuolake on viihtyisä ja rauhallinen perhehotelli Laukaassa Vuojärven rannan välittömässä läheisyydessä, vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Vuolakkeeseen myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita. Lisämaksu 10€/vierailu.

Suolahdentie 84, Laukaa
www.vuolake.fi

Muurame

Riihivuoren Lomakylä

Riihivuoren Lomakylän mökit sijaitsevat Muuramen hienoissa maisemissa, Riihivuoren vuorella ja ympäristössä. Osassa mökeistä saa majoittua eläinten kanssa. Lisämaksu lemmikistä 10-20€/vrk mökistä riippuen.

Riihivuorentie, Muurame
www.riihivuorenlomakyla.fi

Riihivuoren vuokramökit

Suurimmassa osassa Riihivuoren vuokramökeistä saa majoittua eläinten kanssa. Lemmikkieläimettömiä kohteita ovat Tähtihuvilat ja kaksi Riihilintua. Lisämaksu lemmikistä 17€.

Riihivuori, Muurame
www.riihivuori.com

 

Asuntohotelli Kultakenkä

Asuntohotelli Kultakengässä pääsee majoittumaan mukavasti maalaismaisemassa. Pihapiiristä löytyy asiakkaiden käytettävissä oleva grillikota ja lampi. Alueella toimii lisäksi ravitalli. Huoneistot ovat apartomento-tyylisesti kahdessa rivitalossa, joissa saa majoittua eläinten kanssa. Pääsääntöisesti lemmikkien kanssa saapuvia pyydetään tuomaan omat liinavaatteet (lakanat + pyyhe). Lisämaksu lemmikistä 10€/huone.

Mäkijärventie 12 c, Muurame
www.hotellikultakenka.fi

Hankasalmi

Lomakeskus Revontuli

Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella pääsee nauttimaan luonnon rauhasta ja viihtymään lukuisissa aktiviteeteissa golfista keilailuun ja saunaelämyksiin. Myös lemmikit pääsevät mukaan ihanaan Revontuleen, mutta lemmikin tulosta on ilmoitettava etukäteen varausvaiheessa. Lisämaksu lemmikistä 15€/vierailu.

Revontulentie 1, Hankasalmi
www.revontuli.fi

 

Toivakka

Taulun kartano

Taulun Kartanossa Toivakassa kauniin perinnemaiseman keskellä noin puolen tunnin päässä Jyväskylästä viihtyvät myös lemmikkieläimet. Taulun Kartanon läheltä löytyy luontokohteita, joihin voi lähteä lenkille koiran kanssa. Lemmikkihuoneet on varattava ennakkoon, sillä niitä on rajoitettu määrä. Lisämaksu lemmikistä 20€/vierailu.

Tauluntie 596, Toivakka
www.taulunkartano.fi

TeemaHostel

Teemahostel sijaitsee Toivakan keskustassa, rauhallisessa ympäristössä. Hostellissa majoittujien käytössä on yhteinen, hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila sekä yhteinen oleskelutila. Hostellin vierestä löytyy hyviä ulkoilumaastoja, joihin on helppo lähteä pienelle seikkailulle lemmikin kanssa. Lisämaksu 10€/vrk. Maksu kattaa useamman kuin yhden lemmikin.

Jussilantie 8, Toivakka
www.teema-asunnot.fi/teemahostel

 

Petäjävesi

Taipaleen Tila

Taipaleen Tila on vanha sukutila, joka sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa Petäjävedellä Piesasjärven rannalla. Maanviljelyksen ohella Taipaleen Tilalla tarjotaan vierailijoille majoitusta maatilan pihapiirin viihtyisissä aittahuoneissa sekä rauhallisissa ja yksilöllisissä rantamökeissä. Tilalla saa majoittua eläinten kanssa, mutta toiveena on, että lemmikit pysyvät lattiatasolla. Jos mukana on useampi kuin yksi lemmikki, lisämaksu on 10€/yö. Yhdestä lemmikistä ei lisämaksua.

Taipale 20, Petäjävesi
www.taipaleentila.com

 

Pidäthän kuitenkin mielessä, että lemmikkisi tulee olla hyväkäytöksinen ja siisti ja lemmikistä veloitetaan osassa paikoista lisämaksu.

Lemmikin kanssa matkustavalle

Koira kahvilan ulkoterassilla

Kahvilat ja ravintolat

Koira ja perhe luontopolulla Leivonmäen kansallispuistossa

Tekemistä koiran kanssa