KYSYTTÄVÄÄ?

Jyväskylässä pysyt liikkeessä

in English

kuva: Tero Takalo-Eskola

Jyväskylä on todellinen liikuntakaupunki, joka haastaa sinut liikkumaan vaivattomasti ja monipuolisesti. Kaupungissa lähes kaikki on kävely- tai pyöräilyetäisyydellä ja arkiliikunnan mahdollisuudet ovat erinomaiset, nautit sitten raikkaasta ulkoilmasta tai innostut enemmän sisäliikunnasta. Yli 450 liikuntapaikasta sekä yli 200 urheiluseurasta löytyy jotakin jokaiselle, niin kuntoliikkujalle, kilpaurheilijalle kuin penkkiurheilijallekin. Hyvän olon voit viimeistellä kylpylöiden lämpimissä poreissa ja hemmotteluhoidoissa. 

 

Liikuntahaasteet 

Visit Jyväskylä haastaa sinut ylittämään itsesi liikunnallisesti Jyväskylän upeimmissa kohteissa. Katso haasteet alta ja valitse itsellesi sopivin tai vaikka kaikki. Suorita haaste omalla tyylilläsi ja valitsemallasi porukalla, ota suorituksesta kuva tai video, lataa se Instagramiin hashtagilla #jklmoving ja osallistut kilpailuun. Instagram-tilin asetuksien tulee olla julkinen, jotta kuva näkyy kaikille käyttäjille. Kilpailu päättyy 30.11.2017. Lue tästä kilpailun tarkemmat säännöt.

Parhaat palkintaan! Palkitsemme VIISI tyylikkäintä tai hauskinta suoritusta 100 euron arvoisella liikunta-/hyvinvointipalkinnolla Jyväskylän seudun matkailukohteissa. Voittajien Instagram-käyttäjänimet julkaistaan tällä sivulla joulukuun aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kommentoimalla julkaisua Instagramissa. 

Voit kiertää haasteita läpi omatoimisesti mobiilisovelluksen opastamana klikkaamalla tänne. Citynomadi-sovelluksen voit ladata täältä.

Katso haasteen suorittaneiden kuvat ja videot täältä: #jklmoving

 

 

Blogit ja teemareitit

Mikä on Jyväskylän paras liikunta- tai virkistyskohde?

Mitä liikunta- tai hyvinvointikohdetta suosittelisit Jyväskylän seudulla vierailevalle ja miksi? Tiedätkö kauneimman lenkkipolun, pyöräilyreitin, melonta- tai vaelluskohteen? Mikä on ykköspaikkasi rentoutumiseen?

Kohde:*
Lyhyet perustelut, "myyntipuheesi" (vapaaehtoinen):

 
 
   

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta

BONGAA MATKAILU!
 • Matkailuneuvonta

  Matkailuneuvonta

  1.6.2016

  Kysyttävää? Piipahda Jyväskylä-Infoon!
  Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
  p. (014) 266 0113
  matkailu[at]jkl.fi.
  Avoinna ma 10-17 ja ti-pe 10-16