KYSYTTÄVÄÄ?

Visit Jyväskylän liikuntahaastekampanjan säännöt 

  1. Kampanjan järjestää Visit Jyväskylä (Käytetään myöhemmin kampanjan järjestäjä)
  2. Kampanja-aika: Kampanja on voimassa 1.1.2017 – 30.11.2017 välisenä aikana.
  3. Kampanjaan osallistuminen: Visit Jyväskylä haastaa sinut ylittämään itsesi liikunnallisesti Jyväskylän upeimmissa kohteissa. Katso haasteet https://visitjyvaskyla.fi/liikkeessa tai Visit Jyväskylän Facebook-sivulta (https://www.facebook.com/visitjyvaskyla/.) Valitse itsellesi sopivin haaste tai vaikka kaikki. Suorita haaste omalla tyylilläsi ja valitsemallasi porukalla, ota suorituksesta kuva tai video, lataa se Instagramiin hashtagilla #jklmoving ja olet mukana! Liity myös Visit Jyväskylän seuraajaksi @visitjyvaskyla (http://www.instagram.com/visitjyvaskyla) Instagram-tilin asetuksien tulee olla julkinen, jotta kuva näkyy kaikille käyttäjille. Osallistumalla kampanjaan, osallistujat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä. Kampanjaan ei edellytä ostamista.
  4. Kampanjan palkinnot: Parhaat palkintaan! Palkitsemme viisi tyylikkäintä tai hauskinta suoritusta 100 euron arvoisella liikunta-/hyvinvointipalkinnolla Jyväskylän seudun matkailukohteissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestinä tai kommentoimalla kuvaa. Voittajien Instagram käyttäjänimet voidaan julkaista https://visitjyvaskyla.fi/liikkeessa sekä Visit Jyväskylän omissa sähköisissä kanavissa. Kampanjan palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa tai vaihtaa rahaksi tai muuhun tavarapalkintoon. Palkinnon voittaja vastaa palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista (mm. matkakustannukset).
  5. Kuvan julkaisu: Kuvan tulee olla osallistujan itse ottama ja Instagramin käyttöehtojen mukainen. Kampanjan järjestäjä voi uudelleenjulkaista #jklmoving -tunnisteella julkaistuja Visit Jyväskylän Instagram-tilillä alkuperäisien julkaisutietojen kera sekä kuvia voidaan uudelleenjakaa linkittämällä Visit Jyväskylän Facebook-sivulla. #jklmoving -tunnisteella julkaistuja kuvia voidaan käyttää edellä mainituissa kanavissa ilman erillistä korvausta liikuntahaasteen yhteydessä.
  6. Kampanjan järjestäjän vastuu: Kampanjan järjestäjä ei vastaa kilpailun osallistumisen yhteydessä tapahtuvista tietoliikennehäiriöistä tai tietoteknisistä ongelmista, jotka estävät osallistumisen. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta palkintojen lunastamiseen ja käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Kampanjan järjestäjä ei kerää osallistujien nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Tämä kampanja ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima.

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta