KYSYTTÄVÄÄ?

Nooralotta Nezirin suosikkipaikat Jyväskylässä

Yksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri HalttunenYksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri HalttunenYksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri HalttunenYksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri HalttunenYksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri HalttunenYksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri HalttunenYksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri Halttunen

Yksi Nooralotta Nezirin lempipaikoista Jyväskylässä on Harju, kuva: Jiri Halttunen

Harjun stadion ja portaat

"Tykkään Harjun kentästä tosi paljon, koska se on kaunis kenttä ja hyvällä paikalla. Toki se on myös työpaikkani, joten on onni, että tykkään mun työpaikasta. Hion siellä kuntoa ja treenaan aitomista. Muuta treeniä tehdään varsinkin syksyisin niin metsässä kuin Harjun portaissa. Myös Harjun lenkkimaastot ovat kivat, niihin törmättiin tietysti ensimmäisenä, kun ruvettiin mieheni kanssa tutustumaan Jyväskylään ja sen tarjoamiin treenimahdollisuuksiin."

Satama

"Vaikka tulen Porista meren ääreltä, olen silti järvi-ihminen. Järvimaisema viehättää silmää ja Jyväskylässä kiertää ihanat ulkoilumaastot järvien läheisyydessä. Joskus voi vaikka pysähtyä valmentajan kanssa Rantaraitin varrelle ulkokuntosalille tekemään pikkutreenin lenkin ohessa. Sataman alue on koko kaupungista suosikkini, se on viihtyisä ja järvi on koko ajan läsnä."

Kuokkalan silta

"Silloin kun tulin ensimmäisiä kertoja Jyväskylään, niin muistan ihastelleeni, kuinka älyttömän kaunista täällä on. Ajettiin tästä ohi illalla pimeän aikaan ja kun tulee Vaajakosken suunnasta moottoritietä, niin Kuokkalan silta on ihan törkeän kauniin näköinen. Ne sillan valot näkyy kauas ja muuten on ihan pimeää. Se muisto on jäänyt elävästi mieleen."

Kävelykatu

"Jyväskylä tuntui tosi nopeasti kodilta, kun muutimme tänne. Aluksi kaupunki oli minulle täysi mysteeri ja oli vähän vaikea hahmottaa paikkoja, mutta nyt jo tiedän ja tunnen hyvin, mitä missäkin on. Kävelykadulla on paljon elämää ja Jyväskylä on juuri sopivan kokoinen. Kaupungilla kulkiessani ihmiset välillä tunnistavat minut, osa tulee juttelemaan ja pyytämään nimmaria. Se on ihan kivaa ja saan elää kuitenkin ihan normaalia elämää täällä."

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta