KYSYTTÄVÄÄ?

Jyväskylän seudun FinRelax-hyvinvointituotteita

 

 The Northern Lights Sauna Trail

Lomakeskus Revontulen saunapolku johdattaa vieraat kolmeen erilaiseen saunaan; savu-, sähkö- ja telttasaunaan. Saunapolulla kuullaan saunomisen yhteydessä vanhoja suomalaisia uskomuksia ja saunaperinteitä. Polulla opetellaan myös saunaloitsuja sekä kutsumaan revontulia taivaalle. Polku on siis katsaus kokonaisvaltaisesti suomalaiseen saunakulttuuriin, ja sitä ohjaa ammattimainen saunaopas.

Sisältää 2 yön majoituksen mökissä (tai halutessa hotellihuoneessa), aamiaiset, The Northern Lights Sauna Trail -saunapolku 3h ja saunaillallinen. Ryhmän koko 4-20, paketti saatavissa vuoden ympäri. Hinta 425€/hlö. Varaa täällä!

Lomakeskus Revontuli
Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi
Puh. (014) 8448 200
myynti(at)revontuli.fi 
www.revontuli.fi

 

 

 

Kuusaankosken seikkailu

Houseboatin ja Varjolan tilan Kuusaankosken seikkailu tarjoaa mahdollisuuden paeta kiireistä arkea suomalaiseen järvimaisemaan. Matka taittuu mukavasti asuntoveneellä, joka antaa mahdollisuuden valita omat uima- ja pysähdyspaikat järvellä ja sen saaristossa. Varjolan tilalla vesiteema jatkuu koskiseikkailulla, jossa kävellään nuoralla ja liutaan vaijerilla sekä lasketaan koskea. Saunamaakunta henkeen kuuluu, että retki päättyy saunan rentouttavaan lämpöön.
Lue lisää 

Varaa ennakkoon rentouttava kesäloma ainutlaatuisella majoituksella, ruoilla ja aktiviteeteillä!

Paketti on saatavilla toukokuusta lokakuulle. Hinta on alk. 437,50€/hlö (min. 2 henkilöä). Kysy lisää hinnoista ja tarjoamistamme aktiviteeteistä sähköpostitse info (at) houseboat.fi tai puhelimitse +358 40 164 6168.
www.houseboat.fi

 

 

 

 

Täydelliseen rentoutukseen

Kylpylähotelli Peurungan Täydelliseen rentoutukseen -tuotteessa tarjoillaan Saunayogaa ja turvehoitoa keskellä kauneinta Suomea. Täydellisessä rentoutuksessa asiakas tuntee lempeän löylyn ja turvehoidon rentouttavan vaikutuksen. Hoidoissa yhdistellään uutta ja perinteistä suomalaista hyvinvointiosaamista. Peurungassa upeat maisemat, elämys- ja ravintolapalvelut ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet täydentävät rentouttavan hemmottelulomatuotteen.

Saunayoga ja turvehoito –paketti 300€/hlö sisältää majoituksen (2 vrk 2hh:ssa), puolihoidon 2 vrk (aamiaiset ja lounas tai päivällinen), kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön oleskelun aikana, ohjatun saunayoga-harjoituksen ja turvehoidon. 
Min. 2 hlöä, kaksi yötä.
Lue lisää

Varaa Saunayoga ja turvehoito -majoituspakettisi myyntipalvelusta:
peurunka(at)peurunka.fi tai soita +358 (0)20 751 6300

Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85, 41340 Laukaa 
www.peurunka.fi 

 

 

 

Päin Mäntyä!

Keski-Suomen mäntymetsien keskeltä voit löytää pieniä aarteita. Tutustu Laukaan maisemiin, koe ja näe uskomattomat Etelä-Konneveden kansallispuiston alueet. Varjolan tilan Päin Mäntyä -tuotteen kautta tutustut suomalaiseen metsään ohjatusti ja turvallisesti, patikoiden ja pyörillä. Nauti suomalaisen luonnon puhtaudesta ja kauneudesta, opi arvostamaan sen rauhoittavaa ympäristöä.

Hyppää Fatbike-pyörän selkään, nauti saunan lämmöstä, saunahoidoista ja nokipannukahveista Etelä-Konneveden upeissa kansallispuistomaisemissa. Aloita päivä herkullisella maalaisaamiaisella ja nauti kotaruokailusta Kuusaankosken partaalla.
Lue lisää

Tämä 2 yön paketti on tarjolla ympäri vuoden sisältäen monipuolista ohjelmaa 1-10 henkilön kokoonpanoille. Hinta 518€/hlö. 

Varjolan Tilan Matkailu Oy 
Vilppulantie 51, 41370 Kuusa
Puh. 020 792 8080
Sähköposti: varjola(at)varjola.com
www.varjola.com

 

 

 

Hiljaisuuden kutsu Silence Trail

Annan sinulle kopan ja näytän polun pään. Lähdetään! Täytä koppasi ajatuksilla, tunnelmilla, lauluilla, väreillä,... Hiljaisuus opastaa sinua halki vehreyden, ihmeiden, puhtaan ruuan nautintoihin ja mystisen Päijänteen rantaan perinnesaunan löylyihin.

Tutustu ohjelmaan täällä 

Kesto: 2 päivää ja 2 yötä
Hinta: 351,00 € / hlö
Ryhmäkoko: Min 1 henkilö, max 12 henkilöä
Mahdollista ostaa palveluun lisäpäiviä 148,50 € / hlö

Varaukset: hannele.levavaara(at)nukula.fi 

Nukula Oy
Piililäntie 71
41630 Oravasaari
Puh. 040 7038 136
www.nukula.fi

 

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta