KYSYTTÄVÄÄ?

 

Lounaispuiston kesän logo 2018

Kalevan kisojen sykettä Lounaispuistossa: Diandran konsertti

pe 20.7. klo 13

Ilmassa on urheilutunnelmaa, kun Kalevan kisat saapuvat vierailulle Lounaispuistoon 20.7. klo 13! Tilaisuuden alussa kuullaan terveisiä kisojen urheilijoilta, kun haastattelussa ovat Petteri Monni (aitajuoksu, JKU) ja Salla Sipponen (kiekonheitto, Keuruun kisailijat). Tapahtuman kruunaa Diandran konsertti. Diandraa säestää Lounaispuiston yhteislaulutilaisuuksista tuttu Energia-yhtye. Tilaisuuden juontaa Elsa Kalervo.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tapahtuma Facebookissa

 

DiandraDiandra

Diandra

 

 

Diandra

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandra on tullut yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet - sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten, kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä.

Diandra on tunnettu energisenä kestosuosikkina keikkalavoilla. Vuonna 2018 artisti keikkailee jälleen aktiivisesti, lähes ennätystahdilla. Omien keikkojensa lisäksi Diandra on mediassa jälleen paljon esillä, sillä hän esiintyy kevään aikana televisiossa esimerkiksi The Voice of Finlandin apulaistuomarina sekä uudessa Siskot-sarjassa. Kaiken kruununa uutta musiikkia on odotettavissa lähitulevaisuudessa.

 

Energia

"Energinen, nuorekas ja ennenkaikkea monipuolinen bändi joka ei jätä ketään kylmäksi."

Energia on nuorekas ja monipuolinen, kokeneista kevyen musiikin ammattilaisista koostuva yhtye.
Yhtyeen jäsenet ovat esiintyneet tuhansissa tilaisuuksissa ympäri Suomea ja Eurooppaa eturivin artistien ja yhtyeiden kanssa ravintoloissa, yökerhoissa, viihdekeskukissa, tanssilavoilla, festareilla ja yksityistilaisuuksissa.

Energian kotisivut

 

 

Lisätietoja

kulttuurituottaja Terho Valkonen, p. 014 266 4045, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi

kesätyöntekijä Outi Salonlahti, p. 014 266 1954, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi

Lounaispuiston saavutettavuus

 

Kalevan kisojen logo

 
         

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta