KYSYTTÄVÄÄ?

Kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä

Familie Floz, Kuva: Mikko Vähäniitty

Familie Floz, Kuva: Mikko Vähäniitty


5.-11.7.2017

Jyväskylän Kesä -festivaali järjestetään tänä vuonna uudessa ajankohdassa ja samalla paremman hotellitarjonnan aikaan. Kesä-viikolla kaupunki kuplii ja soi, sillä festivaali jakautuu useaan eri kohteeseen ympäri kaupunkia. Tarjolla on huomattava kattaus musiikkia, laulua, teatteria ja taidepajoja.

Jyväskylän Kesä jalkautuu perinteisesti Kauppakadun kompassille Mitä noi tekee?! -ohjelman muodossa. Tänä vuonna tämä festivaaliin olennaisesti kuuluva ilmaisohjelma kasvaa ja monipuolistuu. Kesä on julistanut avoimen haun kadun ohjelmaan ja mukaan saa ehdottaa nyt monenlaisia esityksiä Kauppakadun varrella oleviin ravintoloihin, kahviloihin, kauppoihin, kävelykadulle, pihakadulle ja oikeastaan ihan minne tahansa keskusta-alueella.

Jyväskylän Kesän maksulliseen ohjelmaan kuuluu mm. 19 konserttia. Lavoilla nähdään esimerkiksi ruotsalainen a cappella -yhtyeiden kansainvälisiin kärkinimiin kuuluva The Real Group, rakastettu Mikko Kuustonen, hulvattomat Semmarit ja maailmanlaajuisen suosion saavuttaneet Ismo Eskelinen, Iiro Rantala ja Tommi Hakala. Kesässä saadaan myös Carmen-konsertin muodossa esimakua Jyväskylän Oopperan tulevasta produktiosta.

Teatterin puolella saksalainen teatteriryhmä Familie Flöz naurattaa ja itkettää yleisöä siinä missä kumimainen miimikko Thomas Monckton saa omat ja yleisön leuat loksahtamaan.

Lapsiperheiden kannattaa Kesä-viikolla suunnata Mäki-Matin perhepuistoon. Siellä maalataan katua, leikitään, lauletaan ja rakennetaan karkeista arkkitehtuurisia kokonaisuuksia. Kesään kuuluu myös lapsiperheille suunnatut Mimmien ja Loiskiksen -konsertit.

Koko ohjelma nettisivullamme www.jyvaskylankesa.fi

Yhteystiedot

Vapaudenkatu 43 A/L
40100 Jyväskylä
 

Map

Yhteystiedot

Vapaudenkatu 43 A/L
40100 Jyväskylä

Liput

Lippuja osoitteesta Lippu.fi, R-kioskeilta ja festivaaliviikolla kaupunginteatterilta. Teltan-konsertteihin lippuja myös ovelta.