KYSYTTÄVÄÄ?

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

535 arviota
Kirjoita arvostelu

Intohimolla palveleva, yksilöllinen Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylän keskustassa on toiminut vasta muutaman vuoden, mutta on jo saavuttanut hienon maineen niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolellakin. Asiakkaiden omiin kokemuksiin perustuvissa kilpailuissa ja vertailuissa Solo Sokos Hotel Paviljonki on saanut lukuisia palkintoja, muun muassa World Luxury Hotel Awards –kilpailussa sekä Trip Advisor Travellers Choice –arvioinneissa. Vieraamme ympäri maailmaa ovat ihastuneet välittömään, mieleenpainuvaan ja omaleimaiseen Solo Sokos Hotel Paviljongin henkeen. Ainutlaatuisen palvelukulttuurin on luonut upea henkilökuntamme: kohtaamme jokaisen vieraamme yksilöllisesti huomioiden. Meitä yhdistää aito halu palvella asiakkaita intohimoisesti, päivästä toiseen yhä paremmin. Solo Sokos Hotel Paviljongissa haluamme tehdä vierailustasi ikimuistoisen. Hengähdä hetkeksi huomaamme ja anna meidän hurmata sinut unohtumattomalla palvelullamme.


Hyvää oloa ja elämyksiä kaikille aisteille

Meille Solo Sokos Hotel Paviljongissa on tärkeää, että voit hyvin ja saat vierailusi aikana uusia elämyksiä. Uuteen päivään on hienoa lähteä levollisien unien ja nautinnollisen aamiaisen jälkeen. Hotellimme 9. kerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla virkistyt ja rentoudut, upeaa keskisuomalaista järvimaisemaa ihaillen. Jyväskylän parhaille, luonnonläheisille lenkkeilyreiteille pääset ulko-oveltamme. Kulinaristisia nautintoja tarjoaa puolestaan Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola Trattoria Aukio, jossa rakkaus italialaiseen ruokaan ja viiniin tarjoillaan ammattitaidolla ja ylpeydellä. Henkilökohtainen huolenpito ja parhaat Italian keittiöiden herkut tuovat sinut nauttimaan tunnelmasta ja mauista aina uudelleen ja uudelleen.

Ikimuistoista hotellikokemusta vahvistaa entisestään Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola- ja aulatiloissa, huoneissa sekä saunaosastolla esillä oleva suomalainen design sekä paikallinen käsityötaito.

Yhteystiedot

Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä
p. 020 1234 645
paviljonki.jyvaskyla@sokoshotels.fi

www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
11 min    7 min

Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä
p. 020 1234 645
paviljonki.jyvaskyla@sokoshotels.fi

www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Aamiainen sisältyy hintaan
  • Huoneita liikuntarajoitteisille
  • Huoneita allergisille
  • Lemmikkieläimet sallittu
  • Langaton internet
  • Asiakassauna
  • Leikkipaikka
  • Kuntosali