KYSYTTÄVÄÄ?

Original Sokos Hotel Alexandra

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

327 arviota
Kirjoita arvostelu

Sydämellinen kaupunkihotelli Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät ihanasti suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys ja yksilöllisyys. Iso talo on aina täynnä elämää, niinpä meillä viihtyvät niin lomareissussa olevat lapsiperheet kuin työmatkailevat kokousasiakkaatkin. Hotellimme viihtyisyys perustuu lämpimään ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta.

Original Sokos Hotel Alexandrassa on kaikkea, mitä tarvitset. Hotellissamme on useita, erikokoisia kokoustiloja ja viihtyisä saunaosasto porealtaineen. Ravintolamme kutsuvat sinut herkuttelemaan ja viihtymään: maalaisranskalaisia makuelämyksiä tarjoaa Bistro Frans & Sandra, rentoa tunnelmaa ja ruokaa on tarjolla Jalo Kitchen & Loungessa. Lisäksi Alexandrasta löytyy monipuolinen tilausravintola Franseska, jossa asiakkaamme pääsevät nauttimaan myös talon herkullisen aamiaisen. Franseska toimii hyvin myös isommissa kokous- ja juhlaruokailuissa.

Meille on helppo tulla. Jyväskylän Matkakeskus sijaitsee hotelliamme vastapäätä. Autolla saapuvalle löytyy hotellin sisäpihalta pysäköintitilaa, ja parkkihalli on lähellä kadun toisella puolella.

Hotellilta on myös helppo lähteä tutustumaan Jyväskylän tarjontaan ja elämänmenoon. Lähellä ovat Jyväskylän keskustan shoppailupaikat, vilkas kävelykatu ja kaikki upeat kulttuurielämykset, esimerkiksi kaupunginteatterin esitykset ja Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset ja museot.

Yhteystiedot

Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä
p. 020 1234 642
Alexandra.Jyvaskyla@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/sokos-hotel-alexandra
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
5 min    3 min

Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä
p. 020 1234 642
Alexandra.Jyvaskyla@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/sokos-hotel-alexandra

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Aamiainen sisältyy hintaan
  • Huoneita liikuntarajoitteisille
  • Huoneita allergisille
  • Langaton internet
  • Asiakassauna
  • Leikkipaikka
  • Asiakaspysäköinti